Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ružica maurus

Mlada glumica široj publici predstavila se ulogom u Hrvatima omiljenoj seriji, a sada nastavlja raditi punom parom

Foto: Luka Jazić
1/6
02.05.2024.
u 07:00

Ružicu Maurus (25) šira publika nedavno je imala prilike upoznati preko epizodne uloge u seriji "Kumovi" u kojoj je igrala recepcionerku Tamaru, a trenutno je dio ansambla kazališta Komedija.

Mladu glumicu i pjevačicu Ružicu Maurus (25) šira publika nedavno je imala prilike upoznati preko epizodne uloge u seriji "Kumovi" u kojoj je igrala recepcionerku Tamaru, a trenutno je dio ansambla kazališta Komedija. Sada nam je otkrila kako se osjećala na setu "Kumova" te kako izgleda njezin pretrpan kazališni raspored, ali i vidi li se kao pjevačica. Rad na "Kumovima" za nju je bilo predivno iskustvo.

- U zadnje vrijeme puno više radim u kazalištu, pa mi je ovo snimanje došlo kao jedan ispušni ventil - kaže te dodaje da snimanje pamti po puno smijanja i ugodnoj atmosferi. Glumica, zbog pretrpanog rasporeda, baš ne gleda televiziju, no oko na "Kumove" bacila je iz posebnog razloga.

- Moja najbolje prijateljica Nika Barišić igra jednu od glavnih uloga, pa sam i prije svoje uloge često gledala - objasnila je te dodala gdje se vidi u budućnosti - na ekranima ili kazališnim daskama.

Foto: Nova TV

- Teško pitanje. Draže mi je malo kazalište, ali samo zato što imam više iskustva. Naravno da se vidim i na ekranima, ali je potpuno drugi format. Oboje ima svoje čari - objašnjava Ružica koja trenutno u kazalištu provodi puno vremena. No, to joj nikako nije teško, nego je zbog toga jako sretna. Mlada glumica nalazi se u turbulentnoj fazi te radi na nekoliko predstava. Krajem ožujka premijeru je imala predstava "San Ivanjske noći" u koprodukciji Gradskog kazališta Požega i Teatra Exit. Osim toga, možemo je vidjeti i u novoj predstavi njezinog matičnog kazališta "Zapetljani interesi", a priprema i predstavu "Oluja" u produkciji Dubrovačkih ljetnih igara te predstavu "Čaruga" u produkciji bjelovarskog kazališta. Pitamo je i kako je tekao njezin glumački put.

- Oduvijek sam se bavila glumom, ali nisam znala da je to gluma. Nekako sam preko imitacija tek to shvatila. U školi sam bila aktivna u dramskim skupinama, voljela sam biti na sceni. U srednjoj sam shvatila da mi je mjesto u kazalištu - ispričala je te dodala da je završila i glazbenu školu te se bavi i pjevanjem.

- Pjesma mi je bila prirodno okruženje, jer sam Slavonka - ističe Ružica koja je u osnovnoj glazbenoj školi svirala bisernicu, a u srednjoj glazbenoj klavir. Na studiju je, kaže, shvatila da joj je glazbeno znanje veliki plus. No, ne vidi se kao pjevačica.

VEZANI ČLANCI

- Vidim se kao glumica koja pjeva - pojašnjava te dodaje da je perfekcionistica u poslu. Ističe i da joj je podrška obitelji, kao i vjera i posao, vrlo važna.

- Njihova podrška je nešto najdivnije što sam dobila u svom životu - zaključuje te dodaje da trenutno nema slobodnog vremena, ali da kada ga ima voli popiti kavu na suncu, prošetati, izlaziti, družiti se s prijateljima, gledati serije i filmove, ali i UFC.

VIDEO Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije