Noelle

Mlada pjevačica ima peti singl 'Bye, bye' i nije razočarana zbog toga što nije prošla u finale Dore

Foto: Krešimir Strahonja
1/4
18.02.2023.
u 21:30

- Mislim da Bog uvijek ima neki plan za nas i da se ništa ne događa slučajno, pa to tako i doživljavam. Život ide dalje, bit će još puno prilika. Samo treba i dalje nastaviti vrijedno i pametno raditi na sebi i svojoj karijeri i to će jednog dana biti prepoznato i nagrađeno - kaže Noelle.

Osječka pjevačica Ivana Crnković, umjetničkog imena Noelle, ove se godine prijavila za Doru s pjesmom "Bye bye", no nije prošla u uži krug. Ivana kaže kako zbog toga nije razočarana ni tužna te nastavlja dalje raditi svoju muziku.

Pjevačicu smo mogli upoznati u showu "Supertalent" gdje je prije nekoliko godina nastupila sa svojim plesnim studijem Illusion, a tamo se i rodila ideja za Doru. Brojni su joj tada predložili da se prijavi na Doru s obzirom na to da je pjevačica i plesačica te da bi savršeno pristajala ovakvom tipu natjecanja, a njoj se ideja svidjela te se odlučila prijaviti. No, kaže da nije imala velika očekivanja, jer je znala da je konkurencija jaka. Dodaje i da sada smatra da je možda bolje što nije primljena jer uz plesni studio i druge obaveze ne zna kada bi pronašla vremena za pripreme i druge obaveze vezane za Doru.

- Mislim da Bog uvijek ima neki plan za nas i da se ništa ne događa slučajno, pa to tako i doživljavam. Život ide dalje, bit će još puno prilika. Samo treba i dalje nastaviti vrijedno i pametno raditi na sebi i svojoj karijeri i to će jednog dana biti prepoznato i nagrađeno - kaže Noelle.

"Bye bye" već je dobro primljena od publike i radijskih postaja, za što ističe da joj je najvažnije. Pjesmu su skladali Ivan i Miroslav Zečić iz Hit Factoryja s kojima je Noelle i ranije surađivala, a ona govori o ljubavi i problemima u vezama koji su uvijek aktualni. Noelle je ova pjesma već peti singl te u planu ima i album koji bi svjetlo dana trebao ugledati nagodinu.

Inače, Ivane se mnogi sjećaju i iz grupe Alibi koja je bila prvi ozbiljniji korak u njezinoj profesionalnoj karijeri. Iako joj je ovo iskustvo puno pomoglo, oduvijek je željela u solo vode za što je smogla snage i vremena prije dvije godine.

Osnivačica, voditeljica, koreografkinja i plesna pedagoginja u Illusionu kaže kako vođenje plesnog studija zahtjeva puno vremena i energija, ali joj je lakše jer uživa u radu.

- Plan i organizacija mora postojati, kao i dobar balans da bi se sve moglo iskontrolirati i uskladiti. Kada nešto zaista voliš, sve se može i ništa nije teško - kaže Noelle te dodaje da podjednako voli i ples i pjevanje te ne bi mogla birati između njih. 2

Ivana bi voljela zapjevati i na stranom jeziku te s predstaviti izvan granica Lijepe naše, no smatra da sada nije pravo vrijeme za to.

Mlada pjevačica i plesačica priznaje nam kako gotovo i nema slobodnog vremena, a ono malo što ga ima voli provesti u dobrom društvu, pogledati film ili seriju, otići u prirodu ili se pak dobro naspavati.

VIDEO Nakon šale voditelja na račun Marije Šerifović, javila se i ona: 'Problem je u nedostatku talenta'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije