Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐANA SMAJO

Mlada Splićanka glasovima publike pobijedila na srpskom pjevačkom showu i osvojila 125 tisuća eura

Đana Smajo
Foto: Instagram
1/10
25.12.2023.
u 15:00

Đana se rasplakala nakon što je čula da je upravo ona pobjednica. "Samo da kažem hvala Relja, Nataša, Darko... Hvala svima vama, mama, volim te, nemoj plakati. Ne mogu vjerovati da se ovo događa", rekla je nakon pobjede

Splitska pjevačica Đana Smajo (19) pobijedila je u sinoćnjem finalu srpskog pjevačkog showa IDJ show. U finalu se borilo 12 natjecatelja, a pobjednicu je odabrala publika putem društvenih mreža. Na drugom mjestu završila je Barbara Popović, a na trećem Toma Milovanović. 

Đana se rasplakala nakon što je čula da je upravo ona pobjednica. "Samo da kažem hvala Relja, Nataša, Darko... Hvala svima vama, mama, volim te, nemoj plakati. Ne mogu vjerovati da se ovo događa", rekla je nakon pobjede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IDJShow (@idjshow)

 

Đana je za pobjedu osvojila IDJ Coin,  koji će moći upotrijebiti za razvoj karijere, snimanje spotova i promociju u medijima. Vrijednost IDJ coina je nešto manja od 125 tisuća eura. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, mlada izvođačica pred kojom je, vjerujemo, blistava budućnost je oduševila publiku na Dori 2020. godine s pjesmom 'One'. Upravo joj je taj nastup otvorio vrata prema glazbenoj karijeri, a tada je imala samo 17 godina. - Tamo je bilo malo znate problema, ja sam se prepala na početku, puste probe, ali na kraju je sve ispalo kako treba. I onda kad sam izašla nekako sam si rekla sad je to to i moraš dat sve od sebe, ne smiješ faliti, samo nemoj pasti - kazala je Đana za IN Magazin. Njezin je nastup tada prošao itekako zapažen i te je godine na Dori završila na visokom sedmom mjestu. 

- To vam je bilo u mome selu ja sam vam tu guštala, imala sam devet godina. Ja sam bila mala i nisam znala znam li pjevati, ali ispalo je da znam i onda sam tu osvojila čak prvu nagradu - ispričala je mlada Splićanka opisujući njezin prvi nastup. Osim toga, njezina velika podrška osim majke s kojom često snima i TikTok videa, je i prijateljica Albina Grčić koja nas je 2021. godine predstavljala na Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock". Upravo ju je Albina i nagovorila da se prijavi za IDJ Show. 

Inače, Đana je i ove godine nastupila na Dori s pjesmom "Free Fallin'', a prvi put smo je vidjeli u RTL-ovim Zvjezdicama kada joj je bilo samo 12 godina. 

U IDJ Showu najprije je gledatelje oduševila pjesmom "Trebaš li me", koju izvode Matija Cvek i Eni Jurišić. Svaki njezin naredni nastup ima hrpu pregleda i neki su dosegli brojku veću od milijun. Pjesma "Ljubav", koju je Đana snimila za IDJ Videos, u dva tjedna ima 1.1 milijun pregleda i ušla je u hrvatski trending.

VEZANI ČLANCI: Preminuo naš poznati 'lovac na antikvitete' Jura Gašparac 

Ključne riječi

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:34 25.12.2023.

Nadajmo se da se ta lova mora potrošiti u Srbiji tako da mi u Hrvatskoj ostanemo pošteđeni od tog silnog talenta...

TR
tratincica68
16:02 25.12.2023.

To se zove suma a ne supertalent 30 keka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije