Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Harry Jowsey

Mlada zvijezda Netflixove serije objavila: 'Pronašli su mi rak kože, molim vas, koristite kremu za sunčanje'

Harry Jowsey
Foto: Instagram
1/5
28.04.2024.
u 13:36

- Prošli tjedan otišao sam dermatologu da mi pregleda kožu i pronašli su rak. Samo vas želim spasiti i zaštititi - odite na pregled kože. Bit ću dobro, sve će biti u redu, objavio je Jowsey

Influencer i televizijska zvijezda Harry Jowsey (26), koji se proslavio nakon sudjelovanja u Netflixovom showu "Too Hot To Handle" i emisiji "Ples sa zvijezdama" na društvenim mrežama objavio je da mu je dijagnosticiran rak kože. Naglašava da će sve biti dobro.

- Prošli tjedan otišao sam dermatologu da mi pregleda kožu i pronašli su rak. Samo vas želim spasiti i zaštititi - odite na pregled kože. Bit ću dobro, sve će biti u redu. Ovo objavljujem samo kako bih vas obavijestio da se bliži ljeto i molim vas koristite kremu za sunčanje, rekao je.

@harryjowsey

Please wear sunscreen ☀️

♬ original sound - Harry Jowsey

 

Savjetuje svima da odu na pregled madeža jer "nikad se ne zna". "Nosio sam ovo na ramenu godinu ili dvije, a nisam imao pojma", rekao je. "Dakle, idite na pregled kože, nanesite kremu za sunčanje i budite malo odgovorniji", poručio je Jowsey.

Harry je nastavio pozivati ​​gledatelje da budu "odgovorniji" prema svom zdravlju tako što će redovito provjeravati svoju kožu zbog bilo kakvih znakova promjena madeža ili pjega.

"Ako ste pjegava mala žaba poput mene, idite po mapu madeža i provjerite svoje tijelo, jer nikad se ne zna. Nosio sam ovo na ramenu godinu ili dvije, nisam imao pojma. Samo sam želim spasiti i zaštititi jednog od vas tamo", objasnio je i odmah dobio brojne poruke podrške.

VEZANI ČLANCI: 

- Jako mi je žao zbog ovog Harry, šaljem ti toliko ljubavi, neka te Bog blagoslovi i da ti puno snage i zdravlja, poručio mu je pratitelj. 
Joesey se pojavio u prvoj sezoni showa "Too Hot to Handle", gdje se zbližio s natjecateljicom Francescom Farago. Par se zaručio, no njihova romansa ipak nije potrajala.

VIDEO: Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije