totalni show

Mladena Grdovića vijest o Rakitićevom transferu u Hajduk dočekala tijekom nastupa, evo kako je reagirao

Mladen Grdović
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/14
21.07.2024.
u 09:30

Grdović je nastupao sinoć na Braču u sklopu Mrduja festa, a čim je čuo za ovaj razvoj događaja informaciju je prenio svima koji su ga došli slušati.

Vijest koja je obilježila jučerašnji dan u svijetu sporta svakako jest da je naš bivši reprezentativac Ivan Rakitić nešto prije ponoći potpisao je ugovor s Hajdukom. Ivan je rođen u Hrvatskoj, a sad, četiri godine nakon odlaska iz reprezentacije, se vratio u hrvatski nogomet. Prvi mu je ovo angažman u HNL-u u karijeri, a ima 36 godina. U reprezentaciji je proveo godine i godine, jedan je od članova "kluba 100" ubilježivši 106 nastupa uz 15 golova. Dolazak Rakitića u Hajduk tema je već danima, a sada kada je i službena, vijest je razveselila brojne navijače. Među njima je naravno i glazbenik Mladen Grdović koji je tijekom nastupa podijelio ovu informaciju. 

Grdović je nastupao sinoć na Braču u sklopu Mrduja festa, a čim je čuo za ovaj razvoj događaja informaciju je prenio svima koji su ga došli slušati. Tada je s publikom zapjevao u 'Bili su, bili'. Video s nastupa objavio je  Dalmatinski portal i možete ga pogledati OVDJE.

GALERIJA Tko je supruga Ivana Rakitića? Lijepu Raquel dugo je nagovarao na spoj, a često je možemo vidjeti u društvu atraktivne sestre

Mladen Grdović
1/29

Inače, glazbenik puno nastupa, a na svoju listu koncerata dodao je i privatan nastup za jednu posebnu osobu. Naime, u lipnju je s javnosti podijelio da ima velikog obožavatelja u Dubaiju. Imućni arapski šeik veliki je Grdovićev fan pa je po njega poslao svoj privatni zrakoplov. Htio je da mu Mladen pjeva na proslavi.  "Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija", rekao je pjevač za In Magazin tada.

Osim u privatnom avionu, Mladen je dobio i priliku provozati se u jednom od šeikovih skupocjenih automobila. Objasnio je i kako se u šeikovu uredu vrte njegove pjesme.  "Uvijek se u njegovom uredu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli Dalmatinac sam!" rekao je Grdović. 

Otkrio je i da šeik zna riječi pjesama.  "Zna! Pjeva: 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja..." dodao je Mladen. 

VIDEO Preminula Shannen Doherty

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije