nakon godišnjeg odmora

Mojmira se u posljednjoj emisiji RTL Direkta pojavila malo drugačija. Jeste li primijetili što je promijenila na sebi?

Foto: RTL/Screenshot
1/11
03.09.2022.
u 15:00

Ona se nedavno vratila s godišnjeg odmora, a sad se na malim ekranima pojavila s novom, svjetlijom bojom kose.

Otkako je legendarni Zoran Šprajc (54) najavio da napušta emisiju RTL Direkt kako bi se posvetio novoj emisiji Stanje nacije, kormilo je preuzela njegova kolegica urednica Mojmira Pastorčić koju su gledatelji zavoljeli za "direktovskim" stolom još otkako je Šprajca često mijenjala dok bi voditelj bio na godišnjem ili se pak oporavljao od zdravstvenih problema koje bi ga zadesili.

A gledatelji su primijetili u prošloj emisiji kako se voditeljica pojavila pomalo drugačija. Naime, ona se nedavno vratila s godišnjeg odmora, a sad se na malim ekranima pojavila s novom, svjetlijom bojom kose.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, Mojmira se jednom u eteru pojavila i bez trunke šminke, što su gledatelji dočekali s odobravanjem.

– Možda ste primijetili da danas malo drukčije izgledam nego inače. E pa danas je No Makeup Day iliti dan bez šminke – rekla je voditeljica na kraju tadašnje emisije. 

– Možda ne u Hrvatskoj, ali u nekim drugim zemljama to je dan kad je bitno prirodno, dan kad trebate biti zadovoljni takvi kakvi jeste, dan kad je bitna osobnost, a ne ljepota. Dan kada nesavršenosti treba ponosno nositi, ne skrivati. Bitan je sadržaj, ne izgled, barem u ovoj emisiji. Hvala vam što gledate, pusa, bok – zaključila je u odjavi. 

U jednom od intervjua koje je dala Mojmira kada je preuzela RTL Direkt je otkrila i koji joj je najdraži, ali i najgori segment posla. 

– Biti urednik sigurno je najgori posao jer, kad si urednik, za sve si kriv, a ni za što zaslužan. Biti voditelj jako je zanimljivo iako ono što me tu iscrpljuje jest što sve mora biti bez greške, i frizura i šminka i košulja, gleda se jako taj izgled. Na televiziji najzanimljivije je biti novinar: svugdje ideš, sa svakakvim ljudima razgovaraš, ideš i u Sabor i u romsko naselje... To je najzanimljivije na televiziji – objasnila je Mojmira za RTL.hr.

VIDEO>>Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija

Ključne riječi

Komentara 22

CR
crocro
16:18 03.09.2022.

Nikada ne gledam RTL Direkt i to upravo zbog ove dame. A zašto? Obzirom da se radi o emisiji RTL Direkt, onda ću istaknuti direktno: Zato što je pokupila sve manire i finte, vrlo smiješne i prozirne, od Zorana Šprajca. On se točno izražavao tako kako se sada izraža poštovana dana, on je tada gestikulirao rukama točno onako kako sada gestikulira poštovana dama. Dakle, sve je pokupila od Zorana Šprajca, misleći kako će emisija i dalje biti napeta i kakvo čudo će se dogoditi svake sekunde. Ona nije ostala svoja i dijametralno suprotna, treba voditi emisiju na svoj način a ne na Šprajcov "senzaionalistički nastup". Iskopirala ga je u stotinku, nije postavila sebe u emisiju, već omogućila nastavak Zorana Šprajca u toj emisiji. Možda je televizija zahtjevala kontinuitet vizualnog i audio dojma izmišljene "legende", ali upravo zbog toga što nije nastupila promjena, emisija me uopće ne zanima i ako naletim na taj kanal, brzo se okrenem u stranu i prešaltan munjevitom brzinom. Protiv poštovane dame nemam niti jedne loše riječi ili da bih je kritizirao s bilo kojeg aspekta, osim samo i jedino da je samo nastavila postojanje "duha" Zorana Šprajca u toj emisiji a očekivao sam da neće kopirati riječi i djela svojega kolege, što je velika šteta. Zato bih joj preporučio i dao podršku vođenja emisije ali da ostane svoja i namatne svoj način komunikacije, jer silna želja da te netko po glumljenom scenariju mora zapamtiti i jedva čekati ponovni dolazak u emisiju, postaje malo odbojno i kontrap

BR
Brandfackel2
15:14 03.09.2022.

Mojmira se za vrijeme godišnjeg odmora okupala, zato Vam izgleda drugačije. Znate i sami da drugarice nikad nisu bile sklone čestoj upotrebi higijenskih potrepština...

DU
Deleted user
17:07 03.09.2022.

i jos jedna posvudusa. Jad. Sta kazu roditelji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije