uvijek lijepa

Monica Bellucci pozirala potpuno naga s kćerkicom Leonie

monica bellucci
Foto: pixsell
1/3
28.10.2010.
u 09:58

Talijanska glumica, uvijek oštra na jeziku, opisala je da se nakon rođenja druge kćeri Leonie osjeća kao "slatka zrela kruška".

Talijanska glumica Monica Bellucci (46) već je nekoliko puta pokazala svoje obline na naslovnicama svjetskih časopisa, a ovo joj je, kaže, posljednji put. Lijepa Talijanka pozirala je naga s petomjesečnom kćerkicom Leonie časopisu Vanity Fair i opisala kako se osjeća u svom tijelu nakon rođenja drugog djeteta.

- Osjećam se blaženo, poput zrele slatke kruške, objasnila je Monica koja s francuskim glumcem Vincetom Casselom ima i šestogodišnju djevojčicu Devu.

Unatoč tome što je prije pet mjeseci drugi put postala majka, Bellucci nije zapostavila posao. U Rimu je nedavno završila snimanje novog filma s Robert de Nirom, a snimila je i reklamu za modnu marku Dolce&Gabbana te Martini.

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
23:28 28.10.2010.

Slikala se kao da je upravo izvadila kćerkicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije