Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednici Dore

Mrle iz Leta 3: Volim kad su zabrane. Od zabrana nama uvijek lijepo rastu brkovi i još neke stvari

Rijeka: Glazbenik Damir Martinovi? Mrle
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
17.02.2023.
u 10:25

ŠČ je jaka energetska složenica koja budi sreću pri izgovoru i može biti pozitivna pri meditaciji, ejakulaciji, pri špricanju određenih stvari, pri polijevanju vrtova, izaziva sreću i pozitivnu energiju, objasnio je Damir Martinović Mrle u čemu je snaga izraza ŠČ

U razgovoru za HRT Damir Martinović Mrle iz Leta 3 pričao je o reakcijama na pjesmu "Mama ŠČ" s kojom je Let 3 pobijedio na Dori i s tom će nas pjesmom predstavljati na Euroviziji u Liverpoolu. Na početku priloga koji je emitiran sinoć u Otvorenom, voditelj i urednik Otvorenog Damir Smrtić rekao je kako je dio publike oduševljen pjesmom, dok neki ne dijele to oduševljenje i čak traže da se Letu 3 zabrani odlazak u Liverpool. 

– Volim kad su zabrane. Od zabrana nama uvijek lijepo rastu brkovi i još neke stvari koje ne smijem sada reći – komentirao je Mrle. Osvrnuo se i na reakcije iz susjedne nam Srbije vezane za traktor jer su pojedini mediji u Srbiji objavili da Let 3 pojavljivanjem na traktorima aludira na progon Srba 1995. te pozvali sve ljude da gledaju naprijed i prestanu se "batrljati u glibu" prošlosti.

– Drago mi je što me to opet pitate, bilo bi užasno neukusno sprdati se s takvom nečijom situacijom, sa situacijom u kojoj su se ti ljudi tada našli. Ni Let 3, ni ja, ni itko od nas ne bi nikada ništa slično napravio. To jednostavno nije naš stil i to nije ljudski način ophođenja prema ljudima – istaknuo je Mrle. Dosta se ovih dana pisalo i o tekstu pjesme "Mama ŠČ", za koji Mrle kaže: 2 Tekst nije tako nepoznat.

Traktor je internacionalna riječ, ŠČ je također internacionalna riječ, i mama isto, više-manje to se sve razumije. Sam naš nastup dosta je razumljiv i tih par riječi može se jako dobro povezati. ŠČ je postao izraz koji se od Dore koristi sve više u svakodnevnom govoru i postao je popularan.

– To je jaka energetska složenica koja budi sreću pri izgovoru i može biti pozitivna pri meditaciji, ejakulaciji, pri špricanju određenih stvari, pri polijevanju vrtova, izaziva sreću i pozitivnu energiju – objasnio je Mrle. Zadnjih dana spominju se i moguće zabrane i cenzure vezane uz njihov nastup u Liverpoolu, na što Mrle kaže: 

– Ako se nešto zabrani, onda ćemo ići kući, nećemo odstupati od našeg izričaja i biti ćemo ono što jesmo. Nema razloga da se išta zabrani i mislim da se stvari već unaprijed znaju. Već bi bile zabranjene da je to trebalo biti – poručio je Mrle iz Leta 3. 

VIDEO Let 3: Traktor nema veze s time što se u Srbiji podmeće u medijima, očekujemo od njih 12 bodova

 

 

Komentara 12

Avatar Mlečanka
Mlečanka
12:31 17.02.2023.

...a mogli bi lipo obrijati noge, da to izgleda fino, glatko i sexy

IL
ilija26
11:06 17.02.2023.

Zar ih nije dosta

DU
Deleted user
11:28 17.02.2023.

Let 3 je dar mar napravio ,da cijeli svijet o Hrvatskoj pozitivno pise. hvala srpskom svetu cijelu Hrvatsku ujedinili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije