Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči finala

Mrle je otkrio da se Prlja razbolio, a od Josipe Lisac dobili su recept koji pomaže u rekordnom roku

Zagreb: Glazbenica Josipa Lisac
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/16
11.05.2023.
u 10:20

Damir Martinović Mrle ispričao je u emisijama HRT-a kako se njegov kolega Prlja malo razbolio i otkrio je o čemu se radi

Damir Martinović Mrle javio se jučer u emisiju "Kod nas doma" te u središnji Dnevnik HRT-a te je otkrio kako se Zoran Prodanović Prlja malo razbolio i ispričao je o čemu se radi.  -  Prlja se malo razbolio, to se možda i primijetilo u nastupu. On je jednostavno... Krenula je bolest sinoć - rekao je Mrle javljajući se uživo u emisije HRT-a i dodao je:

- Mi smo, naime, već danima u tim prostorima gdje imamo probe i nastupe koji su stalno pod klimom i ventilacijom i kad čovjek boravi tamo po 10, 12 sati, onda je to malo problematično zato što to nekim ljudima djeluje na grlo. A kad pjevačima to djeluje na grlo, onda to nije dobro. U javljanju za središnji Dnevnik Mrle je rekao i kako im je Josipa Lisac poslala recept koji njoj uvijek pomaže da oporavi svoje grle prije nastupa i zahvalio joj je na tome. 

- Ljudi poput nje imaju puno iskustva. To su vrhunski hrvatski pjevači među koje spada i Josipa Lisac koja ima puno iskustva upravo sa takvim situacijama i nikad se ne izlaže klimama i 'suhim' prostorima, a ako joj se to slučajno dogodi, ima recept koji u rekordnom vremenu pomogne, tako da je Prlja već bolje - poručio je Mrle u Dnevniku.  Nakon što je Hrvatska u prvoj polufinalnoj večeri u utorak doznala da prolazi u finale, letovci su sinoć nastupili u jednom noćnom klubu u Liverpoolu te promovirali svoju pjesmu. Mrle i ekipa nastupili su u Blundell Supper Clubu gdje su izveli pjesmu 'Mama ŠČ' i oduševili sve prisutne.

Članovi benda otplesali su poznatu koreografiju te se družili s prisutnima, a nastupili su u već poznatim šarenim uniformama ispod kojih su imali prozirne haljine koje su predstavili na Dori. Delirij je nastao u dijelu pjesme u kojem se svlače i ostaju u haljinama, a nekoliko puta spustili su se i u publiku koja je s njima pjevala 'Mamu ŠČ'. Već imaju veliku bazu obožavatelja diljem svijeta što se moglo primijetiti i dok se Mrle javljao uživo za HRT jer su mu neprestano prilazili obožavatelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije