Noć ljepote

Na izboru modela godine sve oči bile su uprte u – Martinu Vrbos i Mineu!

izbor ljepote,model,phoenix
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/23
05.12.2013.
u 08:35

Renatu Končić u sjenu je ipak bacila Martina Vrbos čija je posljednja pjesma ''Nisam dobro k'o što izgledam'' izazvala niz kritika javnosti. Bivšu članicu riječkih Putokaza optužili su da je postala ''cajka''.

U hotelu Phoenix sinoć je održan izbor Modela godine 2013. Birali su se pobjednici u tri kategorije: muški model godine, ženski model godine i ženski fotomodel godine. Publiku je zabavljala Minea kojoj je ovo jedan od prvih nastupa nakon dugogodišnjeg izbivanja s estrade. Renatu Končić u sjenu je ipak bacila Martina Vrbos čija je posljednja pjesma ''Nisam dobro k'o što izgledam'' izazvala niz kritika javnosti. Bivšu članicu riječkih Putokaza optužili su da je postala ''cajka''.

Događaju su se rado odazvali i Giuliano, Leo te Mladen Burnać, a vodila ga je Tina Katanić.

>>Nekadašnja Miss Universe pozirala u seksi izdanju
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije