Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godinu dana bez nje

Na posljednjem počivalištu Marine Tucaković stoji ikona koja iza sebe skriva emotivnu priču

Foto: Pixsell
1/7
05.11.2022.
u 10:10

Jedna od najvećih hitmejkerica na našim prostorima ovih bi dana napunila 69 godina, a mnogi prijatelji, suradnici i fanovi još ne mogu vjerovati da nas je napustila.

U rujnu prošle godine zauvijek nas je napustila jedna od najvećih hitmejkerica na našim prostorima Marina Tucaković. Marina je preminula nakon duge i teške borbe s karcinomom u 69. godini života.

Rođena je 4. studenog stoga je par dana prije njezina rođendana sin Milan Radulović objavio nikad viđenu njezinu fotografiju. Na fotografiji Marina pozira u društvu Milana, koji je tada još bio dječak, i starijeg sina Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

Marina je sahranjena na beogradskom groblju, a njeno posljednje počivalište posjetili su tijekom godine brojni obožavatelji, kolege i prijatelji. Srpski Blic piše da se na njezinom grobu može primijetiti i poseban detalj - ikona Djevice Marije s djetetom. Ovu istu ikonu navodno je ona donijela na grob svog sina Miloša Radulovića kad je preminuo, a njena posljednja želja bila je da bude sahranjena upravo pokraj njega. Njen suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan tu su joj želju i ispunili.

Par dana pred smrt zdravstveno stanje bilo joj je jako loše, a nakon nekoliko ohrabrujućih vijesti da stanje ipak ide na bolje uslijedila je ona najtužnija vijest - Marina se ipak nije uspjela izboriti s opakom bolesti. Zbog uznapredovalog karcinoma, ali i zaraze koronavirusom posljednje je dane provela na respiratoru u beogradskom KBC-u Dragiša Mišović. Tužnu vijest medijima je tada potvrdio Marinin shrvani suprug. 

VIDEO>>Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
13:16 05.11.2022.

A kaj vam to znači "na našim prostorima"? Između naših i vaših prostora veeelika je razlika, i kulturna i intelektualna ideološka, samo kaj pleme zapadnih turčina ima premali IQ da bi to shvatil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije