Ponosna na korijene

Najljepša gospođa u Peruu je Giade čija obitelj potječe iz Mokošice: Dolazim u Hrvatsku 2024.

Foto: Instagram
1/5
16.12.2023.
u 16:22

U Južnoj Americi i Peruu postoji velika hrvatska zajednica, a članica te zajednice je i Giade koja je sada postala kraljica ljepote.

Na izboru najljepše gospođe Perua pobijedila je Giade De Gennaro Desulovich i ova Peruanka hrvatskog podrijetla će predstavljati Peru na svjetskom izboru. Giade se natjecala s još 11 kandidatkinja te su u finalu izbora morale svoju ljepotu i vještine predstaviti kroz nekoliko segmenta, a žiri je najviše oduševila Giade koja se istaknula se ne samo svojom ljepotom već i predanošću značajnim društvenim projektima, piše Croatiaweek.com. 

U Južnoj Americi i Peruu postoji velika hrvatska zajednica, a članica te zajednice je i Giade koja je sada postala kraljica ljepote.
Njezina obitelj potječe iz Mokošice pokraj Dubrovnika. - Još nisam imala zadovoljstvo posjetiti Hrvatsku, ali taj posjet planiram svakako u 2024. godini - izjavila je Giade. Novookrunjena Mrs. World Peru  je izrazila svoje uzbuđenje zbog osvajanja krune i spremna je predstavljati Peru na nadolazećem svjetskom izboru.

- Jako sam sretna što sam proglašena pobjednicom na ovom izboru ljepotu. Ovo postignuće rezultat je napornog rada, predanosti i bezuvjetne podrške svih vas. Od srca zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene, pružali mi svoju podršku i ljubav tijekom ovog uzbudljivog putovanja. Vaše riječi ohrabrenja bile su moja snaga i motivacija da ostvarim ovaj san - rekla je Giade i dodala:

 

 

- Zahvaljujem organizaciji Mrs. Peru na prilici da sudjelujem u ovom prestižnom natjecanju i zahvaljujem što su vjerovali u mene. Ova titula nije samo moja nego i vaša, za sve one koji su bili uz mene. Obećavam da ću nositi ovu krunu i titulu s odgovornošću i predanošću, ponosno predstavljajući peruanske žene i šireći poruku ljubavi i pozitivnosti u svakom kutu svijeta. Hvala, hvala, hvala što ste dio ovog nezaboravnog trenutka u mom životu!

VIDEO Je li Paul McCartney plagirao Juricu Pađena? Naš glazbenik otkrio zanimljiv detalj


Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
16:54 16.12.2023.

Ako je podrijetlom iz Mokošice tad je Mokoška. Žena iz Mokošice je Mokoška.

Avatar Žuti
Žuti
17:15 16.12.2023.

Miss MILF :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije