tužna vijest

Najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama' oprostio se od bliske osobe: 'Ostavila si prazninu'

Zagreb: Član žirija showa Ples sa zvijezdama Marko Ciboci sa plesačicama
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/8
20.03.2023.
u 21:40

Marco Ciboci, hrvatski plesni umjetnik, s pratiteljima je podijelio emotivni oproštaj od svoje plesne partnerice Poline Golubeve

Najstroži član žirija "Plesa sa zvijezdama", kako ga nazivaju zbog čestih niskih ocjena, Marko Ciboci (41) podijelio je tužnu vijest sa svojim pratiteljima na Instagramu. Njegova nekadašnja plesna partnerica, Ruskinja Polina Golubeva je preminula je u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na Pelješcu gdje je auto upao u more. Naš plesni stručnjak emotivno se od nje oprostio podužom objavom. 

Uz niza njezinih fotografija napisao je: "Prije nekoliko sati smo imali show 'Ples sa zvijezdama' na temu ljubavi. Sjedio sam na stolici razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih si bila ti. Prije manje od 24 sata napustila si nas i ostavila veliku prazninu na našim srcima i našim životima. Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima koju ne bih mijenjao nizašto na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobra i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas i da ćeš i otamo govoriti: 'Marko, začepi'. Znam da nas nisi ostavila, da si uvijek tu s nama i da ćeš uvijek biti moja 'krasicaya devusha... Uvijek tvoj plesni partner, zauvijek", napisao je u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Inače, plesačica Polina je rođena i odrasla u Rusiji, a u Hrvatsku se doselila nakon što se zaljubila u nju na ljetovanju 2001. godine. Sve o tome ispričala je u jednom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Bilo je to 2001. godine, sjećam se da Hrvatska baš i nije bila tako 'in', i bila je jeftinija za ljetovanje od drugih mediteranskih zemalja. Mi smo bili de facto još studenti, bez puno love, ali znatiželjni pa smo, umjesto u Italiju ili Grčku, došli u Hrvatsku. I oduševili se! Počeli smo odmah kovati planove za ostanak, radili smo na tome; moj tadašnji partner bio je profesor francuskog jezika, pa je uspio pronaći posao u američkoj školi, a meni je karijera pravnice ubrzo propala jer je bilo jasno da bez dobrog poznavanja hrvatskog neću naći posao u struci". 

VIDEO: Najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama' oprostio se od bliske osobe: 'Ostavila si prazninu'

Kako nije mogla naći posao u struci, posvetila se plesu, čime se bavila u slobodno vrijeme. Tako je stvorila zavidnu karijeru. 

"Voljela sam plesati i bila sam marljiva, željna dokazivanja, pa sam se ubrzo aktivirala u plesnim klubovima u Zagrebu i upisala fitness-učilište. Tako sam postala instruktorica fitnessa i joge, te trenerica plesa, svih društvenih plesova. Malo-pomalo moj je hobi postajao profesija; išla sam na natjecanja diljem Hrvatske i Europe kao plesačica latinoameričkih plesova, a kad sam s partnerom Markom Cibocijem i formalno stekla profesionalni status, dobila sam državljanstvo Republike Hrvatske! Joj, kako sam bila ponosna na taj trenutak, i još uvijek sam", rekla je u spomenutom intervjuu.

VIDEO Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić

Komentara 2

PA
pan-am
06:00 21.03.2023.

Prodajem drva za ogrijev !!

FR
Freudenreichova
10:20 21.03.2023.

Koji otuđeni i ljigavi komentar povodom smrti ove osobe, a koja mu je bila plesna partnerica i za pretpostaviti neka od vaznijih osoba u zivotu. Taj plesač Ciboci si je očito jako važan i čak u ovoj prilici misli da se mora drzati onako "hoh".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije