Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA KUMOVA

Najveća podrška Momčila Otaševića je samozatajna sestra Sanja koju ne viđamo često

Foto: Nova TV
1/13
06.10.2023.
u 10:50

- Na Sanju sam posebno slab. Uvijek dobije od mene što hoće. I tata je uvijek imao poseban odnos s njom. Htio ne htio, prirodno je da si blaži prema ženskom djetetu. Nadaš se nekako da će sutra kraj sebe imati nekog isto tako dobrog i blagog, tko će joj pružiti pažnju i podršku, dok sina čeličiš, ispričao je jednom prilikom Momčilo.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević i ovoj sezoni jedan je od omiljenih likova serije "Kumovi" Nove TV, a posljednjih mjeseci često je bio u medijima i zbog svog privatnog života nakon razvoda s kolegicom Jelenom Perčin. Momčilo ne voli puno govoriti o privatnom životu, no uvijek ističe koliko mu znači podrška obitelji, a pogotovo sestre Sanje. 

- Na Sanju sam posebno slab. Uvijek dobije od mene što hoće. I tata je uvijek imao poseban odnos s njom. Htio ne htio, prirodno je da si blaži prema ženskom djetetu. Nadaš se nekako da će sutra kraj sebe imati nekog isto tako dobrog i blagog, tko će joj pružiti pažnju i podršku, dok sina čeličiš, ispričao je jednom prilikom Momčilo.

Pisalo se da Sanja studira u Italiji, a zamalo je i on tamo završio. Naime, u Rimu je upisao arhitekturu, ali se ipak uputio na prijamni ispit na Fakultet dramskih umjetnosti u Cetinju.

 

Momčilo je 2021. godine postao ujak, lijepa Sanja rodila je djevojčicu Miu, a ponosni ujak odmah je pohitao u Mađarsku kako bi pomogao sestri.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Momčilo i devet godina starija Jelena Perčin vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Glumački par razveo se ove godine nakon pet godina braka u kojem su dobili sina Jakšu (2.5) i kćer Mašu (5). Momčilo nam je ovog ljeta otkrio i jesu li njegova djeca naslijedila glumačke gene.

1/11

- Vole i more i planine. Sad im je glavna zanimacija adrenalinski park i penjanje po drveću. Jako su od akcije. Vole i glumu. Preslatko i je gledati kad se igraju pa govore što će tko od njih biti. Naravno, ja to gledam kao glumac i nadam se da bi i oni mogli krenuti mojim stopama. Tu sebi imaju sva djeca, svi smo bili takvi dok nismo naučili na sram i nelagodu, kazao nam je Momčilo i otkrio da njegova djeca rijetko gledaju televiziju.

- Ponekad se zna dogoditi da pogledaju "Kumove" i kad čuju da me netko zove Janko kažu: nije on Janko, on je tata. Dogodi se i da zapamte neku scenu, pa kad ih nekad dovedem na Velesajam, dovedem ih da vide atraktivne scene, poput požara i slično. Onda priđu nekom od glumaca pa kažu: "ti si udario mog tatu". Premali su za to, no nadam se da će od iduće godine moći me i gledati uživo. Mislim da će to pogotovo biti zanimljivo Maši, rekao je Otašević. 

VIDEO: Mirela Holy ljuta zbog načina na koji ju je oslovio voditelj HRT-a: 'Ovo se nije prvi put dogodilo' 

 

Ključne riječi

Komentara 2

CA
cavecanem
11:52 06.10.2023.

Stvarno ?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:44 06.10.2023.

Zvijezda???Pa tko gleda te serije???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije