GAFOVI ZBOG ETIKETE

Najveće modne sramote poznatih, pratitelji im jednu stvar posebno zamjeraju

Foto: Profimedia
1/8
26.09.2021.
u 21:00

Zbog ovakvih gafova, korisnici društvenih mreža su postali još dodatno sumnjičavi te smatraju da poznati tako zarađuju velike svote novaca kod prodaje svoje odjeće.

Modne kombinacije koje mnogi poznati odijevaju za evente, ali i za svakodnevne trenutke uvijek plijene pozornost. Gleda se o kojem brendu se radi, jesu li taj komad i boja u trendu, kako su kombinirani odjevni predmeti i mnogo više. Toliko se sve secira da se gleda ima li odjeća i etiketu ili ne. Upravo zbog ovog razloga mnogi poznati doživjeli su blamove, a o njihovim pojavama se pričalo. Ovu temu ponovno su pokrenuli fanovi Jennifer Lopez (52), a uključili su se i drugi korisnici društvenih mreža. Naime, Jennifer se ovakav gaf dogodio u Veneciji kada je išli na modni event brenda Dolce & Gabbana. Latino diva se odlučila za cvjetnu kombinaciju koju su činile: hlače, top i plašt koji je upravo njezinim fanovima zapeo za oko zbog etikete. Oni su bili ljuti jer je očito da Lopez nije sama birala kombinaciju, a ipak se dogodio ovakav propust. Nakon toga se na društvenim mrežama ponovno pokrenula rasprava o gafovima poznatih i razlogu toga. Neki pratitelji vjeruju da se radi samo o previdu, a drugi sumnjaju u smišljen potez kojem je cilj bio zasjeniti događanje te baciti divu u prvi plan. Zbog učestalosti takvih pogrešaka, korisnici društvenih mreža su postali još dodatno sumnjičavi te smatraju da poznati tako zarađuju velike svote novaca kod prodaje svoje odjeće. Bila to istina ili ne, mnogim poznatim se dogodio ovakav previd, a evo i o čemu se radilo.

 

Glumici Jessici Albi (40) ovakav gaf se dogodio 2014. godine, ali u nešto neformalnijoj prilici. Naime, ona je nosila crni sako i crveno-bijeli crop top, a etiketa s kaputića je parala oči. Iako je bila skrivena s unutarnje strane te tako nije djelovala 'zaboravljeno', nego namjerno ostavljeno, bila je izrazito uočljiva dok se Alba kretala. Glumica je tada ulovljena u šetnji New Yorkom te se činila apsolutno nesvjesna svog modnog propusta.

Njezina mlađa kolegica Vanessa Hudgens (32) još je jedna poznata osoba koja je imala ovakvih blamova. Naime, Hudgens je na početku svoje karijere često zaboravila skinuti etiketu sa svoje garderobe, a radilo se odjeći koju je nosila u svakodnevnim prilikama. Tako su je fotografi 2010. godine snimili kada je išla na manikuru u Beverly Hillsu, a etiketa haljine joj je visila preko cijelih leđa. Slična situacija mladoj glumici se dogodila i tri godine kasnije kada se uputila na ručak, a s njezinih traperica je visio smeđi komad papira koji je pokazivao cijenu i brend hlača.

Foto: Profimedia
U ovakvoj situaciji našla se i popularna pjevačica Britney Spears (39), ali prije dugih osam godina. Naime, pjevačica je tada gostovala na londonskom Kiss radiju, a nakon gostovanja fotografi su primijetili njezin gaf. Spears je nosila jednostavnu kombinaciju koja se sastojala od traperica i košulje, a svemu je dodala smeđi kaput koji joj je uzrokovao negativnu pažnju. Britney je s kaputa zaboravila skinuti etiketu, koja je bila nešto teže vidljiva. Radilo se o smeđoj etiketi koja se nalazila s unutarnje strane kaputa.

Glazbenica koja je poznata po svojim skandaloznim modnim odabirima Lady Gaga (35) također je u ovoj ekipi. Naime, kantautorica je nakon svog gostovanja u televizijskom showu 'The View' 2014. godine uhvaćena s etiketom. Ona se Manhattanom prošetala u kričavom crvenom kompletu koji je po sebi imao crno-bijele uzorke. Hlačama i kaputu dodala je običnu bijelu košulju, a nestašna etiketa nalazila se na njezinom kaputu. Iako je zbog šarenog uzorka etiketa teško uočljiva, oštro oko fotografa ju je ipak zamijetilo na samom rubu kaputa. 

Glumica Gal Gadot (36) uhvaćena je s etiketom na bluzi 2017. godine kada je došla na večeru u restoran 'Mr. Chow' na Beverly Hillsu. Gadot je bila u dobrom raspoloženju te nije primijetila da joj velika bijela etiketa zauzima pola leđa iako je bila očita zbog njezine crne bluze. Na ovaj previd uputio ju je vratar restorana te joj pomogao da skine uljeza s odjeće.

Fotografi su ispred ovog restorana uočili i glumicu Jennifer Garner (49), a i ona se osramotila na isti način 2013. godine. Naime, Garner je tijekom ulaska u auto kako bi se vratila kući otkrila da joj je ostala etiketa na sandali. Dok je radila korak ovaj detalj su zamijetili fotografiji te ga ovjekovječili. Glumica je svoje crne sandale koje su krile naljepnicu s donje strane uparila s elegantnom tamnoplavom dugom haljinom.

Još jednoj njezinoj poznatoj kolegici dogodila se identična situacija s obućom. Radi se o Evi Longoriji (46) koja se 2018. godine pojavila na ceremoniji u Hollywoodu u crnoj haljini dužine ispod koljena te crnim sandalama na petu. Longoria je zablistala kao i inače, a negativnu pažnju je privukla tek kada je sjela. Tada je postalo jasno da ona još uvijek ima etiketu s donje strane svojih sandala te je to prouzročilo govorkanja. 

Foto: Profimedia
Među domaćim poznatim licima ipak se ne diže tolika hajka oko etiketa. Ako je netko i zaboravio ukloniti ovaj komadić tkanine koja odaje cijenu i brend robe, nitko to nije ni primijetio pa nisu bili podvrgnuti javnom sramoćenju.

VIDEO Danas je godišnjica smrti princeze Diane: Omiljena sramežljiva princeza bila je prava ikona stila

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije