Zvijezda do zvijezde

Najvećim crvenim tepihom časopis Story proslavio osmi rođendan

story party (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
03.05.2010.
u 21:48

Tema ovogodišnjeg partyja u Mimari koji je prvi put prošao bez kiše bile su 20-te godine prošlog stoljeća, a među poznatima bili su Nives Celsius, Lana Jurčević, Anica Kovač,...

Što odjenuti na “Celebrities only” party časopisa Story mjesecima je bila briga domaćim zvijezdama. No jučer su se riješili te muke i ispred Muzeja Mimara zablistali u najboljim izdanjima na najvećem crvenom tepihu u Hrvata kojim je Story proslavio osmi rođendan. Pjevačica Lana Jurčević zasjala je u provokativnoj kreaciji Elfsa, a po tepihu su osim nje i Luke Nižetića hodali svi od Nives Celsius, Anice Kovač, Petra Graše, Ive Jerković i Nevena Ciganovića...pa do finalista showa HTZ-a.

Ključne riječi

Komentara 6

MO
mocnitikut
09:11 05.05.2010.

Majko mila koja krema društva!

TA
tambora
23:14 03.05.2010.

Ovaj članak, ova tema ,ovi likovi i te novine uopće ne zaslužuju komentar.

OB
-obrisani-
20:57 04.05.2010.

hahaahah presmjesne su ove slike gore! pa kaj je tim ljudima?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije