Novi angažmani

Nakon Cannesa Frano Lasić u Italiji snima miniseriju

frano lasic
Robert Anić
25.05.2010.
u 18:50

Frano 12. lipnja počinje snimati talijansku seriju od osam epizoda “Restaurator”. Nakon toga ide na odmor, a na jesen ga očekuju novi izazovi. Naime, već je dobio ponudu da nastupi u srpskom filmu “Bussines baby”.

Frano Lasić, kojeg trenutačno gledamo u seriji “Dolina sunca” u ulozi kuhara Tonija, otkrio nam je da ga uskoro očekuje novi glumački angažman. Naime, 12. lipnja počinje snimati talijansku kriminalističku miniseriju od osam epizoda “Restaurator”. Nakon toga Frano ide na odmor, a na jesen ga očekuju novi izazovi. Naime, već je dobio ponudu da nastupi u srpskom filmu “Bussines baby”.

– Riječ je tipičnoj ženskoj komediji. Sedam je muških uloga i jedna ženska, a režiju potpisuje srpski redatelj Slobodan Pešić, s kojim sam surađivao na filmu “Slučaj Harms” – otkrio nam je Frano, koji je prošli tjedan bio na filmskom festivalu u Cannesu .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije