Ne ide joj u ljubavi

Nakon godinu i pol dana slavna pjevačica ponovo je slobodna

Isolotto San Giovanni (Lago Maggiore), Pierre Casiraghi and Beatrice Borromeo's wedding Pictured Lana Del Rey, Francesco Carrozzini/IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL
1/3
12.11.2015.
u 10:11

Ljubavi je navodno presudila Lanina želja da svoj odnos s 33-godišnjim fotografom podigne na jednu višu razinu s čime on nije bio oduševljen

Pjevačica Lana Del Rey stvarno nema sreće u ljubavi. Nakon što je u srpnju prošle godine razvrgnula zaruke s gitaristom Barriejem Jamesom O’Neillom pjevačica je utjehu pronašla u 33-godišnjem fotografu Francescu Carrozzini. Ipak, njihova ljubavna idila potrajala je samo godinu i pol dana. 

Ljubavi je navodno presudila Lanina želja da svoj odnos s Francescom podigne na jednu višu razinu, s čime on nije bio oduševljen

– Vole se i dalje, no Lana se već godinu dana želi smiriti i osnovati obitelj, a to Francescu to još nije u planu – kazao je izvor za New York Daily News i dodao da je par prekinuo prije dva tjedna. 

Ovo im nije prvi prekid. Par je svoju turbulentnu vezu prekidao već nekoliko puta, no ovaj posljednji prekid najdulji je prekid do sada.

Hoće li svojoj ljubavi dati još jednu šansu ili su ovog puta konačno jedno drugom rekli zbogom, tek ćemo vidjeti.

>>Lana Del Rey ima novog dečka s kojim se odmara u Italiji

>>Lana Del Rey otkrila što misli o feminizmu pa se našla na meti kritika

Komentara 2

GF
gfrancic
16:35 12.11.2015.

ko je ta, slavna sigurno nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije