neumorna splićanka

Nakon koncerta pred 10 tisuća obožavatelja partijala do pet ujutro

jelena rozga (1)
Foto: pixsell
1/3
19.08.2012.
u 15:33

Porečka riva je Jeleni Rozgi poslužila je kao pozornica na kojoj se njena publika pod otvorenim nebom zabavljala dugo u noć.

U sklopu Porečkih noći u subotu navečer nastupila je Jelena Rozga. Brojim hitovima zanosna splitska pjevačica razgalila je više od 10.000 ljudi koji su uživali u pjesmi i plesu.

Porečka riva poslužila je kao pozornica na kojoj se Jelenina publika pod otvorenim nebom zabavljala dugo u noć.

– Poreč se u subotu pretvorio u Ibizu – rekla nam je jutro nakon nastupa uzbuđena Rozga koja se poslije koncerta s ekipom do pet ujutro zabavljala na rivi.

– Obično je pravilo da nakon nastupa idem odmah u krevet, no u subotu me ponijela atmosfera i s bendom i prijateljima ludo sam se provela – kaže Rozga i dodaje da su joj prilazili obožavatelji cijelu noć, no nitko je nije gnjavio.

– Meni druženje i fotkanje s publikom nikada nije predstavljalo gnjavažu, ja njih obožavam – rekla nam je Jelena.

– Iza mene je tako prekrasno ljeto, a posebno se velim suboti, kada nastupam u klubu Vanilla u Splitu.Pred domaćom je publikom najteže i najljepše nastupati – kaže Jelena. Iako je u Poreču nastupila za mnoge turiste kojima se sviđa njezina glazba, Jelena ne razmišlja o inozemnoj karijeri: – Zadovoljna sam onim što imam.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MENSA
MENSA
08:36 20.08.2012.

ODMAH MI JE LAKŠE! Nakon ove prevažne vijesti odmah mi je lakše poslati danas sina i kćer da odu ranom zorom na svoje svakodnevno "partijanje" u Zavod za zapošljavanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije