Prati trendove

Nakon pobjede u Parizu, Sandra Perković pozirala s torbicom čija cijena je 16.000 kuna

Sandra Perković
Foto: Instagram screenshot
1/13
29.08.2021.
u 15:22

Na fotki, koja je u kratkom roku skupila veliki broj lajkova, Sandra pozira u haljini, kratkoj jakni i tenisicama, a preko tijela je prebacila torbicu marke Christian Dior

Sandra Perković pobjednica je natjecanja bacačica diska na mitingu "Dijamantne lige" u Parizu. Perković je ovom pobjedom dostigla Perez i u ukupnom redoslijedu diskašica u "Dijamantnoj ligi", obje sada imaju po 22 boda, dok je Allman treća s 13 bodova.
Nije otkrila što ju sve očekuje na jesen, ali je na Instagramu objavila fotografiju iz Pariza. Uz fotografiju je napisala:
Happiness is the secret to all beauty . There is no beauty without happiness.", odnosno: "Sreća je tajna svake ljepote. Nema ljepote bez sreće."


Na fotki, koja je u kratkom roku skupila veliki broj lajkova, Sandra pozira u  haljini, kratkoj jakni i tenisicama, a preko tijela je prebacila torbicu marke Christian Dior.

Cijena takvih torbica, model Montaigne flap bag, ovisno o veličini, kreće se od 2500 do 4.000 dolara.
Inače, poznato je kako se naša zgodna sportašica rado lijepo odijeva te kako preferira sportsku eleganciju, ali i da za svečane prigode uskoči u večernje haljine i štikle, koje joj također sjajno pristaju.

Komentara 9

ZM
Zmaj2
15:57 29.08.2021.

Dosta vise clanaka kolika je cijena torbe, kaputa

Avatar Tata1208
Tata1208
21:09 29.08.2021.

A niste napisali koliko koštaju žniranci na njezinim patikama. Jel lijevi i desni jednako koštaju, ili..?

Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:28 29.08.2021.

i onda će u sportsku mirovinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije