DAMIR MARTIN

Naš proslavljeni olimpijac dobio je drugo dijete, otkrio je i ime djevojčice

Zagreb: Hrvatski olimpijski odbor  dodijelio priznanja najboljim sportašima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
08.10.2024.
u 18:40

Sve je prošlo školski i bez ikakvih komplikacija. Bebica je velika i puca od zdravlja, duga je 54 centimetra i teška 4150 grama, a Ivana se osjeća odlično. Ako na posljednjem pregledu sve bude u redu, cure izlaze u utorak rano poslijepodne, a povratku kući najviše se veseli naša trogodišnja Mara, koja je sestrici i odabrala ime', otkrio je Damir Martin

Hrvatski veslač i olimpijac Damir Martin (36) dobio je drugo dijete, njegova supruga Ivana rodila je kćer Milu.

- Sve je prošlo školski i bez ikakvih komplikacija. Bebica je velika i puca od zdravlja, duga je 54 centimetra i teška 4150 grama, a Ivana se osjeća odlično. Ako na posljednjem pregledu sve bude u redu, cure izlaze u utorak rano poslijepodne, a povratku kući najviše se veseli naša trogodišnja Mara, koja je sestrici i odabrala ime', otkrio je Damir Martin za Gloriju.

Da će supruga i on dobiti drugo dijete Martin je otkrio u lipnju i dodao da se djevojčici najviše veseli starija sestra Mara. 

- Svakako sam uzbuđen što krajem devetog mjeseca dobivamo prinovu, dolazi još jedna curka među nas, tako da će biti još jedno zanimljivo razdoblje nakon Olimpijskih igara! Još malo nespavanja, šalio sam se da se Mara priključila pripremama sad za ove Olimpijske igre jer kao na treninzima veslačkim ću radit samo na snazi jer doma radim izdržljivost - otkrio je Damir Martin za IN Magazin ove lijepe vijesti. Njegova starija kći rodila se u listopadu 2021. godine, a nakon njezinog rođenja Martin je u razgovoru za Vecernji list rekao da je to njegova najsjajnija medalja. 

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Zagreb: Hrvatski olimpijski odbor  dodijelio priznanja najboljim sportašima
1/54

– Bez premca. Taj se osjećaj ne može usporediti ni s čim dosad doživljenim u sportu, a hvala Bogu da ja imam s čim uspoređivati. Ovo je najsretniji i najponosniji trenutak u mom životu rekao je tada. 

Mara je spremna za dolazak sestrice. - Sad već gasi svjetlo u našoj spavaćoj sobi i kaže ''laku noć seka'', već priča o tome, uživjela se u ulogu starije seke, kaže ja ću je učiti puzati, ja ću puzati s njom, i onda ona krene puzati tako da je smiješno i veselo - kaže Damir. Sa samo tri godine, u majčinu naručju Damir je morao bježati iz rodnoga Vukovara.

VEZANI ČLANCI: 

– Ja se toga ne sjećam, no po pričama sam si slagao slike. Bili smo kraće vrijeme u Austriji, dok je otac tražio posao u Njemačkoj, a onda smo se preselili u njemački Garmisch, gdje se tata u hotelu zaposlio kao kućni majstor, a mama kao konobarica. Živjeli smo jedno vrijeme u stanu za osoblje, a onda smo otišli u podstanare. Brat je išao u osnovnu školu, a ja u vrtić koji nisam volio jer nikoga nisam razumio, a u Zagreb smo došli kada sam imao sedam godina. Od 1995. živim na Knežiji i to je moj kvart. U Vukovaru živi još samo baka - ispričao je o svom djetinjstvu. 

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije