Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježila izgled lica

Naša bivša misica zadovoljna je tretmanom botoksa: Nisam zaleđena voštana figura poput Nicole Kidman

Rijeka: Manekenka Ivana Paris tijekom primjene botoxa
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
13.11.2023.
u 07:45

Prezadovoljna sam. Nestala mi je velika bora mrštilica. Izgledam sasvim prirodno, zadovoljno je izjavila Ivana Paris

'Peglanje' bora botoksom postalo je jako popularno i zapravo ova tema više nije tabu kao prije i javne osobe sve češće priznaju kako su lice osvježili pomladili botoksom. Među njima je i naša bivša Miss Universe Ivana Paris kojoj su se prve bore pojavile na čelu i to zbog toga što nije na vrijeme počela nositi dioptrijske naočale pa se često mrštila i tako su joj se stvorile bore. Odlučila je taj problem riješiti estetskom korekcijom i ne skriva koliko je zadovoljna rezultatom. 

- Prezadovoljna sam. Nestala mi je velika bora mrštilica. Izgledam sasvim prirodno. Nisam zaleđena voštana figura poput nekih hollywoodskih zvijezda kao što je Nicole Kidman - izjavila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju. Dodala je kako ovaj tretman ponavlja svakih šest mjeseci i cijena mu iznosi oko 300 eura. U intervjuima ranije je priznala i kako je usne povećala još kad je imala 18 godina. 

 

- Napravila sam usne prije dvadesetak godina. Stavila sam tekući silikon i to je doživotno. Nisam nikad imala problema sa silikonom u usnama - ispričala je tada. Kada je napravila prvi tretman botoksom rekla je kako je njezin otac je bio u šoku kad je čuo da je išla na tretman botoksom, ali kad je vidio rezultat smirio se. Ispričala je jednom prilikom i kako vitku liniju održava šetnjama i zdravom prehranom. 

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

Rijeka: Manekenka Ivana Paris tijekom primjene botoxa
1/33

- Najviše volim jesti meso, ribu i povrće. Nisam fan ugljikohidrata. Tjelovježba mi je šetnja jer za teretanu nemam previše vremena - rekla je tada bivša misica koja iz braka s manekenom i misterom Dinom Bubičićem ima dva sina, a od Bubičića se rastala prije tri i pol godine. Kaže kako uzrok razvodu nije bila treća osoba i do rastave je došlo kad su shvatili da više nemaju zajedničke interese. - Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu – kazala je Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine. Razvod joj je teško pao, a snagu za dalje pronalazi u sinovima.

VIDEO Jasna Zlokić otkrila koju pjesmu joj je bilo neugodno pjavati pred svećenicima

 

Komentara 3

Avatar Mare_Mulica
Mare_Mulica
20:49 14.11.2023.

Bit ćeš ako nastaviš. Btw, Nicole je boginja, bila i ostala.

MA
Mamumija
00:01 14.11.2023.

Da nije ko n.kidman... ženska glavo kakvo ti ogledalo koristiš? Kidman ima bar jedno opravdanje,stara je.a koje je tvoje...i nik je bila tv u boji za tebe u mladosti,a ti si i u najboljim danima bila tranzistor..

PA
pavlov
16:05 13.11.2023.

ova Pazinska potresujka, si je deformirala facu, raznoraznim face-liftinzima.... Umjesto da je ostala prirodna, što fali ako dobije koju boricu, bolje to, neg da liči na elijena..... Ti plastičari su valjda pobornici SF-a.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije