Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumila blagajnicu bibu

Naša glumica izgubila je 15 kg, a na novoj fotki u prvom su planu njene gole noge: 'Goriš'

Zagreb: Poznati se okupili na promociji knjige  Josipe Pavi?i? Berardini
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
30.06.2023.
u 15:00

Sada se pojavila na proslavi rođendana brenda Lane Jurčević, La Piel. Tamo je pozirala u ljuljački, a u prvom planu bile su njen gole noge koje odlično izgledaju.

Glumica Ana Begić Tahiri izgledom se vratila u mlađe dane, a prema nekim komentarima na društvenim mrežama, danas izgleda čak i bolje nego prije. Ova 43-godišnjakinja ne krije da je u prošlosti imala problema s kilogramima, ali i zdravljem te je bilo nužno da promijeni stil života. Silan trud doveo ju je i do 15 kilograma manje, a Ana svakom novom objavom dokazuje i da je njena odluka bila ispravna. Sada se pojavila na proslavi rođendana brenda Lane Jurčević, La Piel. Tamo je pozirala u ljuljački, a u prvom planu bile su njen gole noge koje odlično izgledaju. To su primijetili i pratitelji koji su joj pisali kako 'gori', te da je prekrasna. 

 

U travnju je otkrila kako je tekla borba s gubitkom kilograma.

- Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to jedna poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima. - istaknula je Ana.  Njezino zdravlje bilo je narušeno kada joj je bakterija Escherichia coli izazvala sepsu je joj je napala bubrege, slezenu, jetru i žuč, a zbog toga je dva tjedna provela u bolnici. -  Bilo mi je važno ozdraviti, a ne skinuti kilograme. I u poduljem procesu ozdravljenja nestalo je i tih petnaestak kilograma viška - kazala je za Gloriju prije nekoliko mjeseci Ana.  
Inače, glumica je otvoreno progovorila o zdravstvenim problemima tijekom gostovanja u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' Nove TV.

- Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40-e, to ti je najljepši period života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju - ispričala je glumica. Kasnije je u intervjuu za Tportal ispričala kako održava svoju vitku liniju.

 - Morala sam sve resetirati i naći novi pristup svemu, pa tako i tome. Dijeta je prošla 100 posto i sve je to nakratko upalilo… To više ne prakticiram, tako da mi je sada prvo zdravlje, onda i s time ravnoteža i balans u svemu - objasnila je. Na kraju krajeva, svako tijelo reagira drugačije i potrebno je naći ono što vama najviše odgovara. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar MinerVlado
MinerVlado
16:49 30.06.2023.

Pravi komad ženske! Sva za sex!

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:53 30.06.2023.

Sve žene izgledaju bolje s manje kila. Ne znam zašto je to sada vijest.

LA
lajh1985
16:14 30.06.2023.

Pa o ovoj malo malo da smrsavila...svakih par mjeseci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije