ups!

Naša glumica otkrila koje je stihove Oliverovog hita krivo pjevala, pa se javile i druge poznate osobe

Foto: Instagram
1/21
08.06.2024.
u 18:45

Jeste li znali da pjesma 'Ljubav sam želio, ne bih tako uvenuo...' zapravo ide 'Nju da sam ženio, ne bih tako uvenuo, starim ja...'? Nikad nije kasno da naučiš ispravno pjevati stihove", rekla je, a pratitelji su u komentarima također naveli primjere stihova pjesama koje su krivo pjevali.

Glumica Nataša Janjić Medančić javila se na svojem Instagram profilu kratkim videom i zapjevala hit Olivera Dragojevića, pjesmu "U ljubav vjere nemam“ te otkrila kako je cijelo vrijeme krivo pjevala stihove pjesme. "Jeste li znali da pjesma 'Ljubav sam želio, ne bih tako uvenuo...' zapravo ide 'Nju da sam ženio, ne bih tako uvenuo, starim ja...'? Nikad nije kasno da naučiš ispravno pjevati stihove", rekla je, a pratitelji su u komentarima također naveli primjere stihova pjesama koje su krivo pjevali.   

Voditeljica Antonija Blaće osvrnula se na stihove pjesme "Rock galama“ koju pjevaju Đavoli: "A rok na Hani, emili ani? Đavoli. Znaš kako to zapravo ide." Inače, stihovi glase: "Rock now honey, Emili i Ani." Glumac Marko Petrić prisjetio se stihova pjesme benda Tutti Frutti "Nasloni glavu na moje rame“. "Ispod moga ramena, skloni se od lovaca, sova oka sklopljena", pjevao je umjesto "Iza moga ramena skloni se od lovaca, s oba oka sklopljena".  Pjevačica Ivana Kindl sjetila se pjesme "Malinkonija" Olivera Dragojevića: "’Marinko i ja’ sam pjevala kao klinka."

Podsjetimo, Nataša se u  ožujku javila s odmora i to iz Zanzibara. „Nikad nisam ljetovala zimi“, pohvalila se na Instagramu te je podijelila mnogo fotografija s njihove prve zime u toplijim krajevima. Nataša je ranije objavila i fotku na kojoj je u badiću. Pokazala je mjesto di se odlučila okupati.
- Ovo je bila najhladnija voda, najsličnija Jadranu. U čudesnom rezervatu, u bazenu koji je napravila priroda, a oplemenili ljudi.
Ranije je otkrila što su radili u nacionalnom parku Jozani. 

GALERIJA Sin Roda Stewarta vjenčao se u Dubrovniku

1/54

- Danas je pakleno vruće pa smo odlučili posjetiti šumu, točnije nacionalni park Jozani. Naš glavni interes bili su majmuni, naravno, ali bilo je i mnoštvo autohtonih biljaka i stabala. Kažu i zmija otrovnica, ali njih srećom nismo vidjeli. Šuma nas nije rashladila kako smo očekivali, ali nas je barem malo sačuvala od sunca. I stvarno, ali stvarno moraš zavoljeti ovaj čudesni otok - napisala je glumica otkrivši i kako su joj djeca "nikad bolja, nikad poslušnija, nikad divnija" te da s djecom treba putovati što dalje. U drugoj se objavi ova Splićanka osvrnula i na vremenske prilike. 

- Kiša sipne s vremena na vrijeme, iznenadni oblaci naizgled osvježe na kratko, ali vrućina je nepobjediva. Plima i oseka izmjenjuju se svakih 6 sati, od potpune pustoši do dubokog divljeg mora. Indijski ocean, vruć kao Whirlpool - prenijela je svoje dojmove naša glumica. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije