Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISTA

Naša glumica uskoro slavi 63. rođendan, a selfijem bez šminke sve je oduševila: Mlađe ti nisu ni do koljena

Zagreb: Glumica Sanja Vejnovi?
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
23.06.2024.
u 11:35

Malo odmora prije popodnevne probe. Međunarodni dječji festival otvaramo s našom predstavom “Ero s onoga svijeta" Zagrebačkog kazališta lutaka - napisala je Sanja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu i na kojoj nema ni trunku šminke

Glumica Sanja Vejnović s pratiteljima na Instagramu rado dijeli svoje poslovne uspjehe i nove projekte kao i neke privatne trenutke u kojima se opušta i tada nema šminku na sebi. Jednu takvu fotografiju je podijelila i iz Šibenika gdje je s kazalištem lutaka predstavom "Ero s onoga svijeta" otvorila Međunarodni dječji festival. 

- Malo odmora prije popodnevne probe. Međunarodni dječji festival otvaramo s našom predstavom “Ero s onoga svijeta" Zagrebačkog kazališta lutaka - napisala je Sanja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu i na kojoj nema ni trunku šminke. Njezinu obožavatelji nisu štedjeli komplimente u komentarima i divili su se mladolikom izgledu glumice koja će u kolovozu ove godine napuniti 63 godine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

 

- Prelijepa. Volim tu prirodnu žensku ljepotu i te plave oči koje govore više od riječi. Kombinacija prirodne ljepote i mladolikosti! Savršeno! Prelijepa si Sanja, mlađe ti nisu ni do koljena i mogu se sakriti. Žena u najboljim godinama, uživaj. Sanja izgledate predivno, svaka vam čast. Divna, najljepša zauvijek. Sinonim za aristokratsku ljepotu! Sanjice ti si carica. Blistaš kao i uvijek. Predivna si. Kako divna žena! - napisali su joj pratitelji u komentarima. Sanja Vejnović svoju je glumačku karijeru počela prije 45 godina, a prvu ulogu je ostvarila u filmu 'Prijeki sud' 1978. godine.

Mnogi su je zapazili u filmu 'Varljivo ljeto 68' za koji je snimila nezaboravne intimne scene. Iste 1984. godine snimala je i film 'O pokojniku sve najljepše', a na tom setu upoznala je sada supruga Gorana Mećavu. S njim je dobila sina i kćer. Sanja je, isto tako, uvijek imala zapažene uloge i u domaćim sapunicama. Samo neke od njih su "Larin izbor", "Kud puklo da puklo",  "Čista ljubav", ali i "Zabranjena ljubav". Osim glume, posljednjih se godina posvetila i kuhanju, a zbog velike ljubavi i talenta odlučila je objaviti i kuharicu pod nazivom 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju'.

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
11:50 23.06.2024.

Ona i Alma Prica spadaju u sam vrh hrvatskog glumišta. A nije loša ni Nataša Janjić.

SK
skupiduša
17:41 23.06.2024.

Prirodno je lijepa i mila, sa šminkom, ili bez nje!!

YE
Yeah
14:26 23.06.2024.

Da nije Banović Strahinje, nitko ne bi ni znao za nju. Ništa posebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije