ODLIČNO IZGLEDA

Naša pjevačica skinula je 50 kilograma, sada živi u Beogradu i svi hvale njezinu vitku liniju, pogledajte kako sad izgleda

Petr?ane: Martina Vrbos uživa na ljetovanju
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/10
27.09.2024.
u 20:23

Martina Vrbos dugo je vodila borbu s kilogramima i kada se odlučila uhvatiti u koštac s njima rezultat nije izostao

Pjevačica Martina Vrbos već nekoliko godina živi u Srbiji gdje se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića. Mnoge je iznenadilo kada se Martina ove godine prijavila na natjecanje za  'Pesmu za Evroviziju'(Pjesmu za Euroviziju) kako bi predstavljala Srbiju u Švedskoj. No, Martina je prošla u uži izbor i otpjevala je svoju pjesmu 'Da me voliš' na pozornici RTS-a, ali na kraju nije izborila odlazak u Švedsku gdje se ove godine održala Eurovizija. Martina je za ovo glazbeno natjecanje odabrala haljinu Juraja Zigmana koja je isticala njezinu vitku figuru, a u jednom intervju Vrbos je otkrila i kako je dobila borbu s viškom kilograma, koju je godinama vodila i priznala je kako je izgubila 50 kilograma i sada se osvrnula na činjenicu kako se često više pisalo o njezinom izgledu i kilogramima, nego o njezinoj glazbenoj karijeri.

- Znaš, ako ti napišeš, Martina je izdala ''Zašto mi ne daš da te volim'' ili - Martina je smršavila 50 kilograma. Ajmo sad, što otvaraš? Otvaraš ovo gdje je smršavjela, ja samu sebe otvaram i kažem "Bože stvarno sam smršavjela, daj da vidim....Uvijek je kilaža bila važnija nego moje pjevanje - rekla je Martina u jednom intervju.

VEZANI ČLANCI

Glazbenica je dok je živjela u Hrvatskoj, bila poznata po pomalo kontroverznom ponašanju, ali i dobrom glasu i zanimljivim scenskim nastupima. Ipak, ono što je najviše intrigiralo javnost bila je njezina neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vrijeme govorila da je ne smetaju, te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije. Svoju težinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ''prodati'' široj publici. 

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

Petr?ane: Martina Vrbos uživa na ljetovanju
1/25

U to vrijeme hodala je s osobnim trenerom Branimirom Medićem Medom koji joj je pomogao skinuti čak 30 kilograma, a upoznali su se preko njezina prijatelja Marka Lasića Nereda. mnoge je iznenadila i kada je ispričala kako je tijekom boravka u New Yorku radila i kao striptizeta. – Sjećam se kada sam sa 18 godina krenula u New York, niti sam razmišljala gdje ću, ni što ću... Radila sam tada u striptiz klubu,  imala sam svoju točku. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vrijeme sam završavala Ekonomski fakultet – ispričala je Martina u jednom intervju.

Ključne riječi

Komentara 3

ZZ
Z-ZG
21:21 27.09.2024.

Nebitno!

Avatar rubinet
rubinet
21:55 27.09.2024.

"Naša pjevačica" Malo sutra.....

Avatar argus100
argus100
22:13 27.09.2024.

Neka i ostane tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije