Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Naša pjevačica zaposlila samu sebe: 'Osjećaj je bolji od diplome, ja sam nikad spremnija za dalje'

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/19
31.12.2021.
u 20:30

Ova cura je od danas službeno jedna samozaposlena osoba u RH i ima svoj ljubičasti pečat- napisala je pjevačica Maja Bajamić uz fotografije na kojima je veselo pozirala.

Pjevačica Maja Bajamić na svojem se Instagram profilu pohvalila sretnim vijestima. -Ova cura je od danas službeno jedna samozaposlena osoba u RH i ima svoj ljubičasti pečat. Osjećaj je bolji od diplome, ali ne i od bilo kojeg stajanja na pozornicu, snimanja u studiju, pjevanja i plesanja. Pogodi gdje sam. Sunce je, pa šljokice apsolutno imaju smisla. I najvoljeniji klub je procvjetao, a ja san nikad spremnija za dalje. Samo protočno- napisala je pjevačica uz fotografije na kojima je veselo pozirala, a brojni pratitelji su joj uputili čestitke.

"Bravo Majo", "Dobrodošla u klub", "Sretno", "Čestitke poduzetnice", "Puno uspjeha ti želimo", "Pravi anđeo", samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod objave.

Početkom mjeseca pjevačica se požalila pratiteljima kako joj administrativne službe u Hrvatskoj ruše kvalitetu života, no čini se kako je uspješno riješila sve probleme.

Podsjetimo, Maja je publici postala poznata 2011. godine kada se prijavila u RTL-ov pjevački show 'Hrvatska traži zvijezdu' te oduševila žiri. Na svojem Instagramu, gdje je prati skoro 60.000 ljudi, često objavljuje svoje fotografije, a nedavno je objavila golišavi selfie nakon buđenja. Maja je bila bez šminke, ogrnuta samo bijelim ručnikom te je tako istaknula svoju vitku figuru i raspametila obožavatelje.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up!: Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije