tri gracije

Nataša Janjić Lokas zasjala kao prava diva uz potporu kolegica

nataša janjić lokas
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/12
08.04.2014.
u 07:52

Nataša Janjić Lokas sinoć je u ružičastoj haljini zasjala kao prava diva na premijeri predstave "Ritina škola"

Nataša Janjić Lokas sinoć je u ružičastoj haljini zasjala kao prava diva na premijeri predstave "Ritina škola" redatelja Marka Torjanca u kojoj nosi glavnu ulogu, održani u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Lijepoj glumici potporu su došli dati mnoge kolege, poput Helene Minić i Ane Maras, koje su također slijedi svečani dress-code.

Nerazdvojni glumački par, legende hrvatskog glumišta, Pero Kvrgić i Lela Margetić sa smiješkom su uživali prije početka predstave.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Osim Natašinog supruga Joška Lokasa, na premijeri su viđeni i Elizabeta Gojan, Natalija Đorđević, Vanda Winter, Tarik i Lejla Filipović i mnogi drugi.

>>S manje novca i u nekom gradu uz more živjela bih sretnije uz svoju obitelj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije