'nije se dogodilo'

Nataša Janjić Medančić nasmijala pratitelje: Mama je izvadila fotić da opali fotku kao i one kad leti Maja Šuput

Foto: Instagram
1/12
12.02.2022.
u 20:45

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svom je Instagram storyju podijelila nekoliko fotografija i videa i otkrila kako je s mališanima odlučila 'pobjeći' iz Zagreba u svoj rodni Split.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svom je Instagram storyju podijelila nekoliko fotografija i videa i otkrila kako je s mališanima odlučila 'pobjeći' iz Zagreba u svoj rodni Split.

-Tantrume su na nekoliko minuta zaustavile ove čaše koje je trebalo proučiti, a mama je izvadila fotić da opali fotku koja će biti jednaka kao i one kad leti Maja Šuput. Nije se dogodilo- napisala je glumica uz fotografiju sa sinom Tonijem i kćerkicom Kajom, a potom je objavila još jednu fotografiju.

Foto: Instagram

-U drugom trenutku sam pomislila da će možda podignute naočale podignuti dojam i opet se nije dogodilo- dodala je glumica.

Nataša je s obitelji je prvih nekoliko dana 2022. provela u susjednoj Sloveniji gdje su uživali na svježem zraku i snježnim radostima.

Inače,glumica je nedavno sa suprugom Nenadom proslavila treću godišnjicu braka. "Zrno po zrno pogača. Godina po godina ... palača", napisala je u opisu. "Hvala obitelji, prijateljima i svima koji nam čuvaju leđa, djecu, srce...", dodala je uz hashtag "ovako se može".  Podsjetimo, Nataša i Nenad tajno su se vjenčali 2018.godine, a zajedno imaju sina Tonija i kćerkicu Kaju.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu


Komentara 2

DU
Deleted user
21:14 12.02.2022.

" izvadila fotić da opali fotku".....o moj Bože!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije