voli svoj posao

Nataša Janjić progovorila o poslu: 'Možemo biti tužni, zabrinuti, ljuti, vi to nećete znati'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/14
01.10.2021.
u 15:23

Sada, dvije godine nakon što je uzela pauzu od posla, Nataša je spremna za nove radne pobjede pa je tako nedavno snimala i seriju u Srbiji

Natašu Janjić Medančić (39) mnogi poznaju iz brojnih serija i filmova koje je ova talentirana glumica snimila tijekom svoje duge karijere, no ona se posljednje dvije godine ipak posvetila obitelji. Naime, krajem 2018. godine otkrila je da je ludo zaljubljena u svog sadašnjeg supruga Nenada Medančića te da očekuju prvo dijete. Prvo su dobili sina Tonija no samo godinu i pol nakon na svijet je došla i djevojčica Kaja. 

Sada, dvije godine nakon što je uzela pauzu od posla, Nataša je spremna za nove radne pobjede pa je tako nedavno snimala i seriju u Srbiji, a sada je podijelila zanimljivu objavu u kojoj je otkrila pomalo lošu stranu svoga posla kojeg ona, unatoč svemu, obožava.

"Moj posao je stvaranje iluzije. Možemo imati razne probleme, možemo biti neispavani, možemo biti tužni, zabrinuti, ljuti, možemo imati najteži dan ili period u životu, vi to nećete znati", napisala je Nataša pored fotografije sa snimanja. 

Iako su joj brojni dijelili komplimente na račun izgleda i linije nakon rođenja dvoje djece, jedna pratiteljica joj je poručila i da joj suzbijanje emocija nije pametna opcija dugoročno.

Podsjetimo, glumu na zagrebačkoj akademiji diplomirala je 2004. godine i danas je uspješna kazališna, televizijska i filmska glumica, a od 2006. godine stalna članica ansambla GDK-a Gavella u Zagrebu. Glumila je u hvaljenim predstavama i dobivala vanjske angažmane. Ostvarila je uloge u filmovima 'Goran', 'Comic Sans', 'Aleksi', okušala se u sapunici, kupila i preuredila stan u centru Zagreba. No, sreću je pronašla tek nakon udaje i rođenja dvoje prekrasne djece.

VIDEO>>Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa

Komentara 4

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
16:16 01.10.2021.

A nije tako s učiteljima, med. sestrama, doktorima, socijalnim radnicima (koje si ispsovala) itd? ... 🤫

MU
Muncimir
16:30 01.10.2021.

Lassie se vraća kući na snimanje.

YE
Yeah
23:24 01.10.2021.

Svi stvaraju iluziju. Dok je god poslovno odvojeno od privatnog i dok smo na "vi" s onima koje ne poznajemo (dovoljno).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije