družile su se

Ne viđamo je često! Nives Celzijus objavila video u kojem je glavna zvijezda njena mama Mira

Foto: instagram
1/12
16.08.2023.
u 08:30

Nives je objavila video s mamom Mirom koju nemamo često prilike vidjeti u njenim objavama. Nedavno je ova 41-godišnjakinja objavila fotografiju i sa svojom prekrasnom sestrom Mateom Zeljković. Uz fotku otkrila je i da je njena sestra trudna.

Influencerica, pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus ne dijeli na društvenim mrežama često fotografije s članovima svoje obitelji, a rijetko pokazuje svoju mamu Miru. No ovaj put je pokazala kako su njih dvije bile u šetnji.

- Kako mi se mamica sredila - rekla je Nives u videu. Za ovu priliku obje su odjenule odjeću kojom je dominirala plava boja, pa je Celzijus rekla kako su se 'totalno upasirale'. 

Foto: Instagram

- Vidi kak' smo zgodne, mamice - komentirala je. 

Nedavno je ova 41-godišnjakinja objavila fotografiju i sa svojom prekrasnom sestrom Mateom Zeljković. Uz fotku otkrila je i da je njena sestra trudna. 

 

VEZANI ČLANCI:

- Stiže nam bebica - napisala je Nives uz fotke koje je objavila, a na kojima se vidi Matein trudnički trbuščić.
Influencerica, pjevačica, glumica i spisateljica je poznata kao osoba koja svoje pratitelje redovito časti svojim seksi izdanjima, no prije nekoliko dana je odlučila prkositi trendovima savršenstva koje propagiraju društvene mreže i potpuno se "ogoliti" pred svojim pratiteljima.

 

Nives je, naime, pozirajući uz more objavila fotografiju bez trunke šminke. Uz nju dodala je i jednu obrađenu fotografiju na kojoj joj lice izgleda poprilično drukčije. 

– I prirodno je lijepo! Ili nedovoljno lijepo? Volite li više prirodne ili instagramski poželjne fotke? – upitala je Nives svoje pratitelje, a odmah ispod objave uslijedili su i komentari. "Meni si najljepša kako god", poručila joj je Ecija Ivušić Belošević, dok je Žanamari ostavila emotikon vatre. Brojni pratitelji pohvalili su njezino prirodno izdanje, a jedan pratitelj bio je posve zbunjen onim što vidi. 

– Ne prepoznajemo te kada si obučena – poručio joj je. Nives se na komentar nije osvrnula. 

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

Komentara 1

SH
Shorv600
09:49 16.08.2023.

A je se je i mama zapomogla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije