miljenici kritike

Ne zaboravite na shoegaze. U Močvaru sutra dolazi fenomenalni Nothing

Nothing
Foto: ''
07.11.2014.
u 15:50

Philadelphijska senzacija Nothing koju čine Domenic Palermo, Brandon Setta, Kyle Kimball iz Let Down i Nick Basset iz Whirr u Zagrebu će nastupiti u organizaciji Radio Studenta i SSVE

Izvrstan američki shoegaze/indie/noise rock bend stiže nam sutra u Močvaru!

Philadelphijska senzacija Nothing, koju čine Domenic Palermo, Brandon Setta, Kyle Kimball iz Let Down i Nick Basset iz Whirr u Zagrebu će nastupiti u organizaciji Radio Studenta i SSVE. Nakon dvogodišnjeg boravka u zatvoru zbog nanošenja ozljeda hladnim oružjem, Domenic Palermo ponovo započinje stvarati glazbu i 2011. pod aliasom Nothing izdaje demo EP nazvan "Poshlos". Godine 2012. s Brandonom Settom snima i izdaje "Suns and Lovers" EP za Big Love Records te sjajan i hvaljen EP "Downward Years To Come" izdan za A389 Recordings. Setta i Palermo prošle godine snimili su debut album "Guilty Of Everything" te potpisali za kultni Relapse Records, za koji također potpisuju True Widow, ASG, Baroness, Horseback, Indian i Red Fang.

Bend koji podsjeća na My Bloody Valentine te The Jesus and Mary Chain prikupio je izvrsne kritike iz svih dijelova svijeta.

Prije Nothinga publici će se predstaviti Grci Bazooka. Sastav je osnovan 2008. godine. Čine ga Xanthos (gitara, vokal), Panos (bubnjevi), John (bubnjevi) i Billy (bas gitara), a Bazooka je danas uz Acid Baby Jesus i Gay Anniversary integralan dio sve važnije grčke psych, punk i garažne globalne scene. Debut album izdali su 2012. za Slovenly Recordings, a album i bend redovito dobivaju odlične recenzije u medijima, kao što su Punk Globe, Earbuddy, GET-BENT ili MTV. Uz dva seta bubnjeva, dvije gitare i bas gitaru koji se sudaraju u eksplozivnom prelaženju kroz klasične rock i punk utjecaje, Bazooka nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U večeri kojom Radio Student slavi 18. rođendan za selekciju na plesnom podiju Močvare brinut će se radijski DJ sastav DJ Gospa, Peki Pele i Mile.

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama u Zagrebu: Dirty Old Shop, Tratinska 18; Aquarius CD shop, Varšavska 13; Aquarius CD shop, Maksimirska 16; Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7; Rockmark, Berislavićeva 13.

>>Future Islands rasplesali potpuno ispunjenu Močvaru

>>Evo što nam Žedno uho priprema ove jeseni u Zagrebu!

Komentara 1

LO
losss
17:50 07.11.2014.

U HRVATSKU NOGOMETNU LIGU.???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije