Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Neda Ukraden ima razloga za slavlje: Objavila fotku s najvažnijom osobom i posvetila joj emotivan status

Foto: Instagram
1/14
19.04.2024.
u 12:31

Naime, rođendan 19. travnja slavi njena kći Jelena. Tim povodom Ukraden je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a Jeleni je posvetila poseban status.

Pjevačica Neda Ukraden javila se na Instagramu, a za to je imala poseban razlog. Naime, rođendan 19. travnja slavi njena kći Jelena. Tim povodom Ukraden je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a Jeleni je posvetila poseban status

 - Najljepša moja ružo, mamina srećo, radosti i ponosu moj! Sretan ti rođendan, mila moja Jeco, da mi budeš zdrava i vesela još duuugoo, duugooo! Ljubi te tvoja majka Neda - napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Inače, Bilbija Minović je vlasnica Salona za uljepšavanje u Beogradu,  te kći Nede i njenog pokojnog muža Milana koji je preminuo 2013. Jelena sa svojim suprugom Pecom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.  
Jelena je početkom godine u intervjuu za srpske medije rekla da je dom koji dijeli s obitelji toliko velik da ukućani jedni druge zovu na mobitel kako bi se susreli.  "Sreća je da imamo veliki stan, toliko da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može odmoriti. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima" rekla je Jelena.

VEZANI ČLANCI:

Poznato je da njezina majka Neda ima puno nekretnina, no jednu nikako ne može prežaliti. - Imala sam stan od sto četvornih metara u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kućice u nizu. Vrijedna imovina, sav trud je ostao. Opljačkali, lišili nas deset godina da uđemo tamo. Nikada više tamo nisam ušla. Počela je serija katastrofa, a ja ništa niti sam napravila, niti koga mrzim... Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg toliko volim... - kroz suze je rekla pjevačica jednom prilikom gostujući na srpskoj televiziji. Rekla je kako joj je tada najveća snaga bila njezina kći Jelena koja je tada imala 12 godina i rekla joj je kako ne smije odustati od pjevanja zbog osoba koje je mrze. 

Ukraden je tada ispričala u televizijskoj emisiji kako je kasnije novac uložila u lokal na Banovom brdu u Beogradu koji joj je zapaljen 1999. godine. Nedavno je u Ukraden u jednoj emisiji pričala o ljubavi, o tome kako je bila protiv svog vjenčanja, pričala je i o udvaračima. Nakon ljubavnih poraza uvijek bi se okrenula poslu i svojoj karijeri i to joj je, kaže, bio spas. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije