zamjerili joj jednu stvar

Neda Ukraden poželjela sreću Konstrakti na Euroviziji, a fanovi je opako napali: 'Kako te nije sram!'

Foto: Instagram
1/11
11.05.2022.
u 11:07

Sutra će na eurovizijsku pozornicu stati i srpska predstavnica Konstrakta kojoj je Neda Ukraden poželjela sreću uoči nastupa, no mnogi su taj potez prozvali licemjernim.

U drugom polufinalu 66. izbora za pjesmu Eurovizije predstavit će se i Konstrakta, osebujna umjetnica i predstavnica Srbije koja visoko kotira na kladionicama. Uoči njezinog nastupa pjevačica Neda Ukraden (71) na društvenim mrežama u komentarima je podržala srpsku predstavnicu, no neki od obožavatelja nisu bili oduševljeni tim potezom legendarne pjevačice.

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević objavila je jučer fotografiju fotku iz Torina uz opis 'Večeras je prvo polufinale pjesme Eurovizije u Torinu. Naša Konstrakta nastupa u četvrtak! Prijenosi su od 21h, navijamo!'.  - Sretno bilo, djevojke! Pobjeda! Men sana! Pozdrav iz Kanade! - napisala je Ukraden ispod fotke kojoj su mnogi zamjerili ocjenjivanje na Beoviziji jer je tamo Konstrakti dala nula bodova. 

Foto: Instagram

Upravo zbog toga ovaj potez mnogi su prozvali licemjernim.  'Sjećamo se što si napravila, kad si joj dala nula bodova', 'Kako te nije sram?' i 'Sad se sjetila podržavati', samo su neki od komentara Konstraktinih fanova. 

 

Foto: Instagram

Konstrakta će u Torinu izvesti pjesmu 'In corpore sano' koja je privukla veliku pozornost još od srpskog izbora za pjesmu Eurovizije. Zanimljivo je i to što u Torino nije htjela otići bez 'tajnog oružja' koje joj je stiglo upravo iz Hrvatske. Konstraktino "tajno oružje" su popularne cipele borosane koje se proizvode isključivo u Hrvatskoj, a proizvodi ih Borovo. Njezin izbor su borosane u bijeloj boji s otvorenim prstima na vrhu i niskom platformom. Jedan par je imala u sebe, ali htjela je još jedan dodatni ako se prvom nešto dogodi ili se oštete.  Doći do njih nije bilo lako, ali uspjela je uz pomoć hrvatskog glumca i redatelja Dejana Aćimovića koji živi u Zagrebu. On ih je uspio pronaći za oko 250 kuna te je potom kontaktirao redatelja Zrinka Ogrestu koji je cipele prenio preko granice. Ogresta je krajem travnja u beogradskoj Kombank dvorani imao premijeru svog filma Plavi cvijet. Prilikom prelaska granice, pisali su srpski mediji prema informaciji od bliskog izvora, carinik je redatelja pitao što mu je u kutiji, a kada je Ogresta rekao da su to cipele za Konstraktu, carinik ga je samo pustio da prođe i poželio mu sretan put. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar cesare
cesare
11:59 11.05.2022.

Odvratna baba, kad je u Hrvatskoj onda je Hrvatica, u Bosni je Bosanka, a u Srbiji Srpkinja, kako mijenja državu tako i način govora.

Avatar Mistborn
Mistborn
11:58 11.05.2022.

Smiješnih li ljudi. Poželjeti nekom sreću na natjecanju, a prethodno ne navijati za tog ili tu, nije licemjerno. Ta Boa Konstriktor, s glupavim nastupom, predstavlja njihovu državu, normalno da će joj poželjeti uspjeh. Ja bih osobno Dimšićki oduzela bodove s dosadnim pjesmuljkom, ali sam joj poželjela sreću....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije