Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živi drugačije

Nekoć najskandalozniji Hrvat pojavio se na reviji i oduševio izdanjem, prije nekoliko godina povukao se iz javnosti

dino bubičić
Foto: vjeran zganec rogulja
1/12
20.10.2023.
u 11:43

Danas 41-godišnji Dino Bubičić još se može pohvaliti isklesanim tijelom, kojim je mamio uzdahe i u danima slave

U četvrtak, 19. listopada, u sklopu ovosezonskog izdanja najpoznatijeg tjedna mode u Hrvatskoj - Atelier ELECTRICITY! predstavile su se čak četiri zvijezde domaće modne scene – Martina Herak, Morana Krklec, Jalizé Couture i Varteks. Reviju su pratili brojni poznati Hrvati, a među njima i bivši Mister Hrvatske i maneken Dino Bubičić (41) koji se prije nekoliko godina povukao iz javnosti. 

Danas 41-godišnji Dino još se može pohvaliti isklesanim tijelom, kojim je mamio uzdahe i u danima slave, no zbog sijede kose ga više nije baš tako lako prepoznati na prvi pogled.

Na reviji se pojavio u bijeloj majici i tenisicama, a uz to je uskladio i trendi crne hlače. 

dino bubičić
1/14

Nakon što je postao mister objavio je knjigu ''Od dilera do mistera'' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu ''Farma''. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. Njegov život sada izgleda drukčije.

VEZANI ČLANCI

Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao te su se razveli 2019., bivši supružnici ostali su u dobrom odnosu te zajedno odgajaju dvojicu sinova. "Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu. Puno vremena provodimo zajedno i baš sam sretan da su i oni sretni", kazao je Dino jednom prilikom o svojoj roditeljskoj ulozi. Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvojice sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".

Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije