Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otključao instagram

Nekoliko dana prije objave razvoda Boris se hvalio zgodnom kolegicom: 'Oduševila je sve stasom i glasom'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
12.06.2020.
u 09:45

Zanimljivo je i da je Boris nakon nekoliko mjeseci ponovno otključao svoj profil na Instagramu za javnost, a dok je bio zaključan, skupio je više od 4000 pratitelja koje je očito zanimalo što se to događa između njega i Doris.

Gotovo je! Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug Boris Rogoznica odlučili su krenuti dalje odvojenim putevima. Vijest o razvodu potvrdili su sinoć i sami putem društvenih mreža i tako stali na kraj glasinama o bračnim trzavicama koje kolaju već neko vrijeme.

1/6

– U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali hajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome, niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju – poručili su Boris i Doris.

Zanimljivo je i da je Boris nakon nekoliko mjeseci ponovno otključao svoj profil na Instagramu za javnost, a dok je bio zaključan, skupio je više od 4000 pratitelja koje je očito zanimalo što se to događa između njega i Doris. Posljednju fotografiju s uskoro bivšom suprugom Boris je objavio u siječnju, a nakon toga objavio je tek dvije obiteljske fotografije na kojima pozira sa sinom Donatom i kćeri Gitom bez Doris.Sada kada se zna rasplet situacije, čini se da se ovaj ishod mogao pretpostaviti. Naime, Boris je sredinom ožujka kćeri Giti poručio da će tata "uvijek biti tu, bez obzira na sve", a u svibnju je pokraj fotografije svoje djece napisao: "Vridilo je." Većinu vremena u karanteni proveo je u rodnom Sukošanu, gdje je kopao kanale i bavio se glazbom.

Foto: Instagram screenshot

Za svoje pratitelje obradio je i hit folk-pjevača Saše Matića ''Nađi novu ljubav''. "Kako tmurno nebo u Dalmaciji ne dopušta vanjske radove u kojima sam ovih dana, 'okrenulo' me na jednu nostalgičnu pjesmu Saše Matića. Možda malo neočekivano od mene, ali danas je takav mood. Kome paše neka uživa", poručio je početkom svibnja Boris, a samo nekoliko dana kasnije dirljivu objavu iz koje se svašta može iščitati posvetio je i svojoj majci.

Foto: Instagram screenshot

"Lijepo je znati da postoji netko tko te najbolje razumije. Jer te poznaje, jer je bio uz tebe cijeli tvoj život, od samoga početka.
Tko te potiče, bodri, kritizira ali nikada ne osuđuje, ma što god bilo posrijedi.E, taj neko je mama. A ja je imam!" napisao je Boris uz fotografiju s majkom. Nakon prekida s Doris utjehu je pronašao u poslu koji mu je, sudeći prema društvenim mrežama, jako nedostajao. Prije četiri dana pohvalio se i zgodnom kolegicom Marijom Habibi Matić koja ga prati na nastupima. "Lako je pjevati, svirati i animirati publiku uz ovakvu kolegicu, koja prekriva sve nedostatke, a sjajne trenutke čini još sjajnijima. 'Moj mali verni Sancho Panza.' Jučer je oduševila sve prisutne svojim glasom i stasom", napisao je Boris.

Iako bi mnogi mogli pomisliti da je riječ o novoj romansi koja je procvala nakon bračnog kraha, zagrebačka pjevačica u komentarima je otkrila da je njihov odnos isključivo poslovne prirode.  "Jao šefe, umislit ću se", napisala je Marija koja se i sama pohvalila fotografijom s Borisom koja je nastala još u svibnju prošle godine tijekom njihove zajedničke gaže.

Foto: Instagram screenshot

 

Komentara 9

JG
jozagulikoza.guli
15:26 12.06.2020.

Jesi li danas tri ili četiri članka... jučer si ih pet... ti si novinarska neman... kad bu murija upala u tvoj stan, ugledala bu zidove obljepljene dorisinim slikama

DU
Deleted user
20:08 12.06.2020.

Čovjek ima problema s samim sobom... Tko normalan priča o svojim intimnim aferama ???

Avatar marela
marela
17:44 12.06.2020.

Znaci da sam i ja uvezi sa svojom šefom samo zato jer radimo zajedno?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije