OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Nema mjeru! Pjevačica uznemirila fanove videom, a oni ju preklinju da ode na liječenje

Azealia Banks
Foto: Katja Ogrin/Press Association/PIXSELL
1/12
13.01.2021.
u 18:23

Na društvenim mrežama ne prestaju se nizati komentari nakon videa pjevačice Azealie Banks, u kojem ona navodno iskapa svoju nedavno uginulu mačku

Brojni pratitelji reperice i pjevačice Azealie Banks ostali su šokirani nakon što je s njima podijelila na Instagramu videe na kojima navodno iskopava u vlastitom dvorištu svog uginulog ljubimca, mačku Lucifera. Njih je kasnije obrisala, ali dok su bili dostupni moglo se vidjeti kako Azealia golim rukama iskopava zemlju te govori o preminulom mačku.

- Mnogi od vas ne znaju, ali Lucifer je mačak koji je preminuo prije tri mjeseca i kojeg smo morali pokopati. Sada ga prvi put iskopavamo - objašnjavala je u videu dodavši da će ju "vratiti u život", a potom je izvukla vrećicu s tijelom mačke i njezinim ostacima.

Foto: Instagram screenshot

U videu je također napisala: "Lucifer 2009-2020. Moja draga mačka. Hvala ti za sve. Legendo. Ikono."

Foto: Instagram screenshot

Na pjevačicinim Instagram pričama vidi se kako priprema vatru u kojoj se, kako tvrdi, sprema "očistiti negativnih energija iz svemira". Mnogi pratitelji na društvenim mrežama su zgroženi njezinim potezom te ju mole da ode na liječenje.

Nije prvi put da pjevačica šokira objavljenim sadržajem. Zbog videa iz 2016. godine na kojima čisti perje i krv s polica nakon navodnog žrtvovanja kokoši, završila je na naslovnicama, a kasnije je tvrdila da je riječ o vještjičjem činu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije