Naplata duga

Nemarni Nicolas Cage državi i banci mora dati 17,757.000 kuna

Nicholas Cage
Arhiv VL
21.10.2010.
u 17:10

Naime, zbog vlastita nemara, neplaćanja poreza i rastrošnog života, 46-godišnjak je početkom ove godine proglasio osobni bankrot.

Sudska je odluka donesena – glumac Nicolas Cage morat će “stvoriti” 17,757.000 kuna te ih u što kraćem roku rasporediti državi, banci, odvjetnicima i drugima kojima je dužan.

Naime, zbog vlastita nemara, neplaćanja poreza i rastrošnog života, 46-godišnjak je početkom ove godine proglasio osobni bankrot. Ne bi li se pokrili dugovi koje je djetinjasti Nicolas nagomilao, u siječnju je provedena ovrha i prodano je njegovo imanje u Las Vegasu, a potom i nekoliko drugih na raznim lokacijama diljem Amerike. U vrijeme rasprodaje svega što je za života zaradio, očajni Cage podizao je tužbe protiv bivšeg menadžera Samuela Levina koji ga je, tvrdi glumac, uvukao u dugove.

Ključne riječi

Komentara 1

AB
al bundy
17:41 21.10.2010.

snimi film o vlastitom zivotu i vrati dugove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije