Objava na stranici nestali

Nestala je bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek, policija moli građane za pomoć

Zagreb: Pjeva?ica Katarina Rautek u svom luksuznom stanu od 500 kvadrata
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/9
25.05.2023.
u 20:39

Zadnji put je viđena jučer kada se udaljila s adrese u Ulici Sveti Duh

Na stranici nestali.gov.hr objavljena je informacija kako je nestala bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek Omazić. Prema informacijama s ove stranice 39-godišnja Katarina je nestala jučer i udaljila se s adrese u Zagrebu u Ulici Sveti Duh. 
U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Duže vremena nije davala intervjue, a zadnji intervju je dala prije četiri godine kada je bila treći put trudna. Katarina je u braku s poduzetnikom Josipom Omazićem, a  prijašnjim je vezama imala dosta loših iskustava, a ono najgore bilo je tijekom veze s Krešimirom Svitlanovićem kojeg je prijavila  i zbog fizičkog zlostavljanja i zato nije skrivala koliko ju je Josip usrećio. 

– Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me netko poštuje i da mi mnogo pomaže. Ne garantiram da će uvijek biti tako, ali zasad nam je super – kaže pjevačica.  U intervju se prisjetila kroz kakav je pakao prolazila nakon što je bivšeg partnera prijavila za obiteljsko nasilje. – Nespavanje, odlasci na sud, to je nešto grozno i ne znam kako sam to uopće preživjela – rekla je tada Katarina. 

VIDEO Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

 

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lector2corrector
20:57 25.05.2023.

sramite se. možda i njezina djeca čitaju ova članak...

SA
Sarma
22:24 25.05.2023.

Baš

Avatar utunelu
utunelu
07:44 26.05.2023.

i ja molim policiju za pomoć ne želi mi pomoći ,kazu da je sve u okviru zakona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije