Nije se tome nadao

Neven Ciganović ostao bez angažmana: Vijest o ukidanju emisije me pogodila i šokirala

Neven Ciganović
Foto: Emica Elveđi/PIXSELL
1/8
23.08.2022.
u 11:41

Svakako neću nestati iz društvenog života, tu su moje društvene mreže, posebice Instagram, na kojima nikoga ne štedim, zato celebrityji pazite na svoje modne kombinacije i izjave, kaže Cigi nakon što je saznao da se ukinula emisija u Exkluziv.

Magazinska emisija "Exkluziv" godinama je bila jedan od prepoznatljivih brendova RTL-a, pa je iznenadila vijest kako se ova emisija uskoro gasi. Tu informaciju potvrdili su nam i s RTL-a te objasnili što je dovelo do ove odluke. 

- Nakon četiri godine prikazivanja RTL prestaje s emitiranjem emisije 'Exkluziv'. Uzimajući u obzir sve parametre te želje naših gledatelja, smatramo kako je došlo vrijeme za promjene. Scenu i događanja nastavljamo pratiti putem našeg informativnog programa i portala. Zahvaljujemo se timu 'Exkluziva' na njihovu radu i predanosti projektu. - poručili su s ove televizije. Dio zaposlenih u ovoj redakciji će ostati i dalje na RTL-u, a neki suradnici, poput Nevena Ciganovića, su izgubili svoj angažman gašenjem emisije. 

 

- To me šokiralo, posebice zato što su nam prije ljetne pauze, kad smo svi kolektivno išli na godišnji, rekli da ćemo na jesen dobiti novi studio. Trenutačno sam ostao bez jednog u nizu od angažmana, ali preživjet ću. Vijest o ukidanju emisije me posebice pogodila jer je 'Modni sud' imao odličnu gledanost. Iz tog razloga 'Modni sud' će se nastaviti, ali na nekoj drugoj platformi. Imam neke poslovne planove s čijim detaljima zasad ne bih izlazio u javnost. No svakako neću nestati iz društvenog života, tu su moje društvene mreže, posebice Instagram, na kojima nikoga ne štedim, zato celebrityji pazite na svoje modne kombinacije i izjave - rekao je Ciganović za 24 sata komentirajući otkazivanje angažmana. 

Njegovi komentari u ovoj emisiji su uvijek bili papreni i njegovih reakcija na modne outfite pribojavali su se mnogi, a Cigi najavljuje kako se i dalje trebaju čuvati jer postoje i druge platforme na kojima će i dalje komentirati modu poznatih Hrvata. 

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrvoje56
12:27 23.08.2022.

Nema više lake love. Treba raditi i nešto korisno. Došlo je do kresanja troškova i prvi otpadaju najmanje potrebni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije