finale 6. sezone

Nevjerojatni rezultati! Kandidati 'Života na vagi' u showu su ukupno izgubili 897 kilograma

Foto: RTL
1/18
20.11.2022.
u 15:05

Natjecatelji su jučer pokazali kako su usvojili životne promjene te kako danas izgledaju.

Obožavatelji showa 'Život na vagi' sinoć su imali priliku gledati finale šeste sezone. Natjecatelji su jučer pokazali kako su usvojili životne promjene te kako danas izgledaju, a otkrilo se i tko je odnio pobjednu među finalistima i nefinalistima.

Nagradu od 50.000 kuna za nefinalista koji je skinuo najviši postotak odnio je Dalibor Kujundžić. Dajo je u show ušao s 158,6 kilograma, a danas ima 90 kilograma! Izgubio je 68,6 kilograma, što je 43,3 posto tjelesne mase.

Josip Čapo, nekadašnji kapetan plavog tima, slavio je među finalistima te kući odnio novčani iznos od 150.000 kuna. Čapo je na prvom vaganju imao 172 kilograma, a u finalu je imao 93,7 kilograma, što znači da je skinuo čak 78,3 kilograma odnosno 45,5 posto tjelesne mase. 

- Skinuo si težinu jednog čovjeka, kazala mu je voditeljica Marijana Batinić u nevjerici nakon što je vidjela broj na vagi.

Inače, kandidati ove sezone, otkrila je Marijana na kraju emisije, na prvom vaganju su imali 2713,4 kilograma, a na posljednjem 1816,4, odnosno izgubili su 897 kilograma te napravili šokantne transformacije. 

Jedna od onih koja je posebno šokirala je i ona Luke Vlaovića koji je prvi napustio show. Luka je na finalnom vaganju pokazao da ima 56,4 kilograma manje. Svojim rezultat istaknuli su se i drugi kandidati. Nefinalistice Željka Mateša i Anja Veber, koje su dugo bile u kući, izgubile su 62.2 kilograma i 41,1 kilograma, dok je Matea Milunić lakša za 36,4 kilograma. Najteži kandidat ove sezone Filip Mrčela izgubio je 61,2 kilograma, a najstarija kandidatkinja Dragica Ceković 30,3 kilograma.

Svojom transformacijom je iznenadila i mama četvorice dječaka Ivana Radoš Kruškić koja se u finalnoj emisiji pokazala s 38,7 kilograma manje. Tu su još bili i Dominik Škorić koji je iznenadio sa skinutih 30,7 kilograma, Lea Mundžar s 34,4, Jure Erceg Madžarac s 37,2 i Zuzana Filipaš s 39,3 kilograma manje. Štefica Sever se u finalu pokazala s 46,2 kilograma manje, a Tomi Kukoču, koji je uvijek imao velik napredak, vaga je pokazala čak 60,4 kilograma manje.

Drugoplasirani finalist Roko Jurić imao je 61,1 kilogram minusa, a Boris Fućak koji je bio na trećem mjestu 63,8. Jedina finalistica, Lara Peruško u finalu je pokazala svoju novu liniju s čak 44,7 kilograma razlike.

Foto: RTL
Kandidati su tak pokazali kako su im se naporni treninzi strog režim prehrane isplatiti te kako su se nastavili truditi i nakon odlaska iz Gorskog kotara gdje su bili u izolaciji.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije