Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Ni plus size ni superskinny: one su zgodne cure sa ženskim oblinama

Rihanna
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
13.08.2017.
u 22:15

Žene su stalno pod pritiskom kako bi trebale izgledati da se potpuno iz fokusa izgubilo kako zapravo biti - normalan

Kada je riječ o izgledu, ljubavnim vezama ili provokativnim modnim izdanjima, pjevačicu Rihannu nikada nije bilo previše briga što javnost misli o njoj. Tako je i svoje nekoć savršeno istrenirano tijelo odlučila malo opustiti te je dobila koji kilogram više, obliju stražnjicu i veće grudi. To je naišlo na svesrdno odobravanje njezinih obožavatelja, no pojedinci ipak nisu bili baš zadovoljni.

Nedavno joj se sportski novinar narugao u članku pod naslovom “Hoće li Rihanna debljinu učiniti novim vrućim trendom?”, a ona mu je u svom stilu odbrusila na Instagramu fotografijom na kojoj je reper Gucci Mane snimljen deblji 2007. i vitkiji 2017. godine.
Počele su i priče da je Rihanna nasljednica Kim Kardashian koja bez kompleksa pokazuje svoje tijelo, doduše, često obrađeno u Photoshopu.

Ignorirati tuđa mišljenja

Inspiraciju za svoj veliki hit “Bootylicious” pjevačica Beyoncé pronašla je upravo u neprestanom kritiziranju javnosti kad je u pitanju njezina kilaža.

– Zbog debljine sam bila izložena prevelikom pritisku, bilo je nepodnošljivo. Imala sam samo 18 godina i nisam trebala o tome razmišljati, tada treba biti važniji vaš karakter i zabava. Ta pjesma govori o tome da trebate ignorirati što vam ljudi govore. Pjesma je oda oblinama i ženskom tijelu – rekla je. I glumica Salma Hayek nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj joj prijateljica pomaže da zaveže haljinu koja izgleda poput korzeta.

– Kada volite hranu kao što je ja volim, bolje se naučite uvući trbuh – napisala je bujna ljepotica, a obožavatelji su joj u komentarima pisali da je prekrasna. Nakon dodjele Zlatnih globusa prije nekoliko godina glumicu Christinu Hendricks modni je kritičar opisao riječima: “Veliku se djevojku ne stavlja u veliku haljinu.” Glumica je uzvratila: “Naravno, bila bih sretnija s pet kilograma manje, zar ne bi svaka žena? Ali kad pogledam svoje fotografije, izgledam si lijepo. Ne grizem se zbog toga.” Osim po divnom glasu, pjevačica Nina Badrić poznata je i po zamamnim oblinama. Za Dnevnik.hr svojedobno je izjavila da joj smeta pretjerana upotreba Photoshopa.

Važno je voljeti sebe

– Sve žene iz javnog života ne izgledaju tako kako izgledaju na tim fotografijama. Tamo nas suze, povećaju grudi, smanje struk. Sve je jedna velika laž. Važno je voljeti sebe kakvi god jesmo – rekla je tada Nina. Glumica Petra Dugandžić također otvoreno govori o svojim oblinama koje je posebno morala “dobiti” zbog uloge u seriji “Zlatni dvori”.

– Za ovu je ulogu bilo potrebno opustiti se i uživati u hrani. Može li bolje? U početku sam se bojala kako ću prihvatiti svoje “novo tijelo” na ekranu, no s vremenom su se stvari znatno promijenile. Sloboda odlučivanja o vlastitim mjerama ili zdravlju osnovno je ljudsko pravo – rekla je za Story.hr. Kada je snimanje završilo, Petra je počela s novim režimom prehrane da bi došla do željenih kilograma koje je imala prije.     

Komentara 6

TO
toljaga22
22:52 13.08.2017.

nina? ha ha ha

DU
Deleted user
23:17 13.08.2017.

"Ni plus size ni superskinny"....ahahahaaa da ni plus size ni superskinny ahahaaa pa zasto ne moze "ni pretila ni premrsava". e jadnici jadni balkanski iskompleksirani. pa niste vi anglosaxonci nego balkanci i sto onda pokusavate sa ubacivanjem tih engleskih rijeci,, biti englezi.niti ste englezi niti cete ikad biti englezi nego malo jadno i mizerno slavensko pleme na balkanu koje ni vizu za ameriku ne moze dobiti.

Avatar ucjena
ucjena
09:04 14.08.2017.

To su cure i zene za sve,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije