Pogledajte

Nicolas Cage rastura kao Miley Cyrus u golišavom spotu

nicolas cage
Screenshot/Youtube
13.09.2013.
u 22:39

Miley Cyrus u posljednje vrijeme je u središtu medijske pažnje. Njezin novi spot za singl 'Wrecking Ball' postao je u kratko vrijeme jako popularan na Youtubeu

Miley Cyrus u posljednje vrijeme je u središtu medijske pažnje. Njezin novi spot za singl \'Wrecking Ball\' postao je u kratko vrijeme jako popularan na Youtubeu, veliki dijelom zato što je pjevačica u njemu gola. Terry Richardson napravio je dobar posao, a Miley dobila potrebnu promociju.

No, nije mogla izbjeći i šalu na svoj račun. Tako se jedan šaljivđija poigrao i na glavu Miley Cyrus nalijepio lice Nicolasa Cagea, koji pravi iste grimase kao pjevačica u spotu. Budući da se montaža genijalno poklopila, video je u manje od dana pogledalo više od milijun ljudi. Pogledajte kako Cage rastura \'Wrecking Ball\'.

>>Tata opet brani Miley: Isto bi bilo da je imala traperice i košulju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije