Konačno otkrila

Nije Drake, a ni poduzetnik Shervin: Tyra Banks u vezi s fotografom!

tyra banks (1)
Foto: Twittter
1/4
16.01.2014.
u 18:30

Glasine se šire već danima, no Tyra Banks šuti. Prekrasna manekenka otkrila je za Access Hollywood s kim je u vezi.

Glasine se šire već danima, no Tyra Banks šuti. Prekrasna manekenka otkrila je za Access Hollywood s kim je u vezi. Iako se pretpostavljalo da je riječ o reperu Drakeu ili iranskom biznismenu Shervinu Pishevaru, Tyra je sve to demantirala.

Ustupila je spomenutom portalu fotografiju na kojoj je sa svojim novim odabranikom, modnim fotografom Erikom Aslom. Prije nego što je ustupila fotografiju svoje nove ljubavi, Tyra je na zabavi Sport Illustrateda demantirala glasine o vezi sa Shervinom.

– Imam dečka, no to je netko s kim sam već bila fotografirana, zaključila je manekenka. Da je navedeno istinito, dokazala je fotografijom. Najpoznatija veza ove ljepotice jest ona s bejzbolašem Chrisom Webberom, s kojim je bila tri godine.

>>Tyra Banks u bikiniju pokazala 'sočna' bedra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije