Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radni odmor

Nika Fleiss voli hladnoću i ljetni snijeg pa s dečkom ide u Finsku!

Nika Fleiss
27.07.2011.
u 20:07

Porečanin Danijel Šaškin osvojio je srce bivše reprezentativke u skijanju. Nika se preselila u Poreč prije šest mjeseci i tamo vodi ski-lift akademiju

Umag nije privlačan samo tenisačima, 22. izdanje teniskog turnira odlučio je posjetiti i sportski par, bivša hrvatska reprezentativka u skijanju Nika Fleiss i vozač relija Danijel Šaškin. On, inače Porečanin, vlasnik je mjesnog kafića, a bio je u vezi i s bivšom miss sporta Stefany Hohnjec. On i Nika zajedno su od početka godine, a bivša je skijašica otkrila planove za ljeto.

Bijeg samo na dan-dva

– Iako je Danijel već bio na ATP-u u Umagu, ja sam prvi put posjetila turnir. Prošlih godina nisam mogla zbog silnih priprema za skijanje, ali, nažalost, ni ove godine neću moći ostati. Dragi i ja idemo u Finsku na Svjetsko prvenstvo u reliju. Nadam se da ću druge godine moći gledati nekoliko mečeva – rekla je Nika i dodala kako ona i Danijel putuju danas kako bi stigli na kraj natjecanja u reliju, koje je već počelo.

Bivša skijašica otkrila je novu zanimaciju, naime u Poreču vodi ski-lift akademiju, u kojoj znatiželjnike svih uzrasta podučava skijanju na vodi.

– Stalno sam u Poreču, u Zelenoj laguni uživam u vođenju ski-lifta. Odlično mi je, preselila sam se u Poreč prije šest mjeseci i već se osjećam kao kod kuće. Tu i tamo nađem vremena da nekamo odem na dva-tri dana, ali ne predugo. Moram iskoristiti sezonu koliko mogu, na zimu ću imati vremena za odmor – kaže Nika.

Sjever na prvome mjestu

Iako je naglasila da joj je posebno drago što je u Poreču uspjela spojiti ugodno s korisnim, te kako uživa u suncu i moru, nasmijana Nika priznaje da su hladni krajevi ipak ostali njezina omiljena destinacija.

– Volim razne kombinacije, ali posebno mi odgovara ljeti otići na sjever, kao što sad Danijel i ja idemo u Finsku. Naravno da mi po ovim vrućinama skijanje jako dobro dođe. Mislim da je nekakva mješavina toplog i hladnog najbolje rješenje – zaključila je Nika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije