zanimljiva kombinacija

Nikolina objavila fotku iz Splita, svi gledali samo u ovaj detalj od 2500 kn

Foto: Instagram
1/5
10.06.2020.
u 08:00

Fotku iz šetnje po Rivi objavila je na svom Instagram profilu, a mnogi su na njezinim stopalima primijetili skupocjene tenisice brenda Stella McCartney.

Voditeljica Nikolina Ristović trenutačno se odmara u Splitu. Fotku iz šetnje po Rivi objavila je na svom Instagram profilu, a mnogi su na njezinim stopalima primijetili skupocjene tenisice brenda Stella McCartney. 

Zanimljive tenisice dostupne su online po cijeni od 2500 kuna, a nosila ih je s tajicama i majicom s kapuljačom. 

Foto: Instagram screenshot

"Almost summer... Zaobilazi nas izgleda, namjerno", napisala je uz fotografiju. 

Nikolina je ranije objavila kako ne razumije ljude koji se protive cijepljenju. 

"Jedina stvar koje se moramo bojati jest strah sam. 'Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less.' Ovo je rekla jedna Nobelovka. Dvostruka. Odazivala se na ime Marie Curie. Vjerojatno bi u današnje vrijeme bila kamenovana zbog svojih dostignuća. Nema veze što bi bez nje oboljeli od karcinoma mogli odmah zatražiti posljednju pomast, a ako slomite nogu, bilo bi vam vjerojatno savjetovano da je odrežete da vam ne smeta. Ljudi, informirajte se. Živimo duže i kvalitetnije nego ikada u povijesti. A to nije zasluga molitve kao takve. Ili barem nije samo nje", poručila je Pišek i dodala hashtag #antivaccersgettothebackoftheline.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Bela
10:29 10.06.2020.

tenisice grde do bola

Avatar Primarius
Primarius
10:49 10.06.2020.

ljepota je u oku promatrača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije