'Drvena i obamrla'

Nikolina Pišek ne želi seks prve bračne noći

nikolina pišek (1)
the box
03.06.2013.
u 17:40

- S donjim rubljem se neću baš opterećivati previše jer pretpostavljam da se prva bračna noć neće ni dogoditi, rekla je.

Nikolina Pišek otkrila je za MaPet show kako će se vjenčati u devetom mjesecu. - Datum usuglašavamo s hotelom koji treba primiti sve naše uzvanike kojih je sad već stotinjak. S donjim rubljem se neću baš opterećivati previše jer pretpostavljam da se prva bračna noć neće ni dogoditi. Ja mislim da se neće konzumirati, ja bih iskreno voljela da ne, nadam se da ćemo biti toliko drveni i obamrli da to naprosto neće imati smisla. Mislim da svadba na kojoj se konzumira prva bračna noć nije dobra svadba, rekla je 39-godišnja Nikolina.

- Odabrala sam haljinu Zahaira Murada, zapravo je večernja haljina, dodala je Pišek. Otkrila je da se ona i Vidoje vole te kako iz toga mnogo toga proizlazi. - Najveći porok su gumeni bomboni, tome ne mogu odoljeti. Dok smo se još Vidoje i ja upoznavali, u hotelsku sobu poslao mi je pet kilograma gumenih bombona, ispričala je Pišek.

Dodala je i da nikad nije uradila porno uradak. - Nije pravilo da spavam gola u krevetu, ali događa se. Dosta sam zatvorena i nepristupačna, rekla je Pišek. Njezina kćerka Hana sada je u pubertetu, a otkrila je kako se s time nosi. - Mislim da je moja kći odraslija i zrelija od mene same. Imamo prijateljski odnos, otkrila je voditeljica.

>>Ruski milijarder gost na vjenčanju Nikoline Pišek

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije