Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na uni tv

Nikolina Pišek prvi put pred kamerama o smrti supruga: 'Kao da nosim nekakvu krivnju'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/10
15.10.2022.
u 10:03

Prvo izdanje emisije Donna na Uni TV bit će emitirano danas, a u njemu Nikolina nije mogla sakriti tugu.

Još u kolovozu otkriveno je kako se voditeljica Nikolina Pišek (46) vraća na televiziju, a novi angažman našla je na Uni TV na kojoj od ove subote, 15. listopada, vodi emisiju "Donna". 

Prvo izdanje bit će emitirano danas, a ususret njemu televizija je objavila kratki isječak u kojemu je Nikolina prvi put pred kamerama progovorila o smrti supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo 8. svibnja ove godine. 

Nikolini je i glas zadrhtao u emisiji te je bila na rubu suza. 

- Oprostite, meni malo drhti glas - rekla je čim je počela pričati i kasnije nastavila: 

- Što god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu, s neke strane. Tako da mislim da je ta pozicija, udovica, koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom... Kao da nosim nekakvu krivnju, kao da je na meni neki krimen, kao da sam ja nešto skrivila - kazala je.

Emisija “Donna”, stoji u opisu, će obilovati intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim. Jedinstven spoj svestranih, elokventnih, uspješnih i karakterno različitih dama će dati poseban šarm i dinamiku emisiji.

Zajedno s Nikolinom, emisiju vode i Baya Bangue Namkosse, poznato TV lice i komunikologinja, kao i Dejana Rosuljaš.

Još krajem ljeta Nikolina je progovorila o konceptu emisije.

- Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke. Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas - napisala je tada.

VIDEO>>Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:25 15.10.2022.

Biranje muškaraca na temelju morala i poštenja, a ne bankovnog računa je put ka sreći. Žene si same prizivaju nesreću.

DU
Deleted user
10:56 15.10.2022.

Jadna i tuzna cijelu noc misli sto da stavi u novine. Jad i bijeda.!

DI
Diesel
10:36 15.10.2022.

A koji te je vrag tamo odnjeo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije