Dirnuta pjevačica

Nina Badrić dobila pismo obožavateljice: Uljepšala si nam život!

Nina Badrić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
25.01.2014.
u 19:01

Nina Badrić podijelila je s obožavateljima na Instagramu pismo zahvale koje ju je zaista jako dirnulo.

Nina Badrić podijelila je s obožavateljima na Instagramu pismo zahvale koje ju je zaista jako dirnulo.

- Draga Nina, S obzirom da piše kako čitaš sve komentare, a nisam ipak željela ovo pisati u komentar, šaljem poruku za koju se nadam da ćeš ju pročitati. Želim se samo zahvaliti za koncert kojeg si održala prije 11 godina u Varaždinu.Tamo sam upoznala svojeg budućeg muža s kojim sam najprije bila najbolja frendica nakon čega se počelo rađati i nešto više od prijateljstva. Prošle godine na Valentinovo je kleknuo i zaprosio me. Na neki način, uljepšala si nam život', napisala je obožavateljica Nini.

Da se nije prevarila, ubrzo je dokazala Nina, koja je ganuto objavila poruku, i napisala: - Zahvalna sam dobrom Bogu na daru glazbe koji mi je dao zbog svih vas predivnih i stvarnih ljudi i vaših života. Sretna sam što vam moje pjesme znače i što vas vežu za najljepše trenutke. Tvoje je samo ono što daš, komentirala je Nina.
 

>>Pogledajte Chanelovu reviju koju je u Parizu Nina Badrić pratila iz prvog reda

Ključne riječi

Komentara 3

MO
moskito
20:12 25.01.2014.

Joj, samo da zna jos pjevati.

MA
mare0801
15:36 28.01.2014.

draga Nina ,s obzirom da čitaš komentare,pročitat ćeš i ovaj.Zlo mi je od članaka o tebi i tvog samoreklamiranja po twiterima i facebookima,duhovnim obnovama,modnim revijama ,grebatorskim promocijama i svim ostalim eventima na kojima si prisutna,a koji ni jedan,ali ni jedan nije otao nezabilježen u medijima. Čemu i zašto,kada u stvari i nisi neka zvijezda već godinama.Usput,očajno se oblačiš. Bila sam prisiljena na ovo.

DE
denihr
11:51 28.01.2014.

I baš se sad sjetila javiti nakon 11 godina ....? E , Nina ,Nina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije