HTV

Nina Badrić dobiva noćni talk show

05.12.2003.
u 00:00

Prema novoj, ovih dana dogovorenoj, programskoj shemi HTV-a, koja se, kako stvari sada stoje, odnosi na samo dva programa, od početka iduće godine prisavski televizijski program imat će stanovite promjene.

Kako saznajemo, odlučeno je da od siječnja sve najgledanije emisije HTV-a budu emitirane u samom "prime timeu", (najgledanijim terminima) odnosno između 20 i 22 sata, pa će se dosadašnjim gledanim adutima Prvog programa u tom terminu pridružiti i "Glamour cafe", koji će se umjesto subotom moći gledati nedjeljom odmah iza "Milijunaša".

Seoba će stići i "Brisani prostor" Gorana Milića kojemu je dodijeljena srijeda, a "Latinica" će i dalje ići ponedjeljkom, ali odmah u terminu iza Dnevnika.

No, uz pomake unutar satnice, neke emisije ipak će definitivno nestati s ekrana, a umjesto njih pojavit će se nove. Tako nakon više od deset godina iz programa odlazi "Hit-depo", a ista sudbina mogla bi snaći i Željku Ogrestu jer za termin sličnog zabavnog talk showa četvrtkom sada uz Ogrestu konkuriraju još tri projekta, od kojih u jednom glavna voditeljska uloga pripada Nini Badrić, a u drugom Alki Vuici.

Uskoro će se petkom moći gledati nova glazbena emisija "Hrvatska hit parada". Svake će subote iza Dnevnika biti prikazan film tjedna, a od ožujka tu će se naći i domaći zabavni program, mješavina showa i realityja s nazivom "Volim te".

Što se tiče Drugog programa, on će biti rezerviran za sportske emisije, serije, filmove (svaki tjedan jedan filmski ciklus), snimke domaćih koncerata i novitete kao što su petkom noćni talk show iza 23 sata (koji bi ako ne bude četvrtkom mogao pripasti Nini Badrić) te nakon njega nova emisija za mlade "Tulum", koju će javljajući se s raznih tuluma i zabava u gradu do duboko u noć voditi mlade snage Frano Domitrović i Iva Šulentić.

BOŽENA MATIJEVIĆ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije